SOCIAL MEDIA

sunnuntai 9. lokakuuta 2016

TYYNY NIMELTÄ ELEANORA

Heippa ja leppoisaa sunnuntai päivää kaikille.

Tänään vietän ykkösvapaata joka meni näköjään univelkojen kuittaamisella ja heräsin vasta  klo 14:00.. Ihan järkyttävää. Nyt onneksi olen ainakin joulukuuhun asti kaksivuoro työssä joten uskon että saan rytmin käännettyä taas normaaliksi niin, että  vapaapäivinä ja iltavuoroon mennessäkin herää aamulla jo hyvissä ajoin. Myöhäisen heräämisen jälkeen aloin heti siivoilemaan, tyhjensin astianpesukoneen ja laitoin koneellisen pyykkiä pyörimään. Järjestelin tavaroita oikeille paikoilleen ja pyyhkäisin keittiön tasoilta pölyt. Mies oli yllättänyt minut eilen ja oli imuroinut ja luutunut koko huushollin. Joten minulle jäisi nyt enää vain pölyjen pyyhkiminen. Keitän kahvia ja vien Hilkan ulos. Takaisin sisälle  tullessa tuoksuu jo  vasta keitetty tuore kahvi ja kaadan sitä isoon mukiin josta olen tykästynyt juomaan kahvia aina vasta heränneenä. 

Ensimmäisen kahvikupin jälkeen haen puita ja alan lämmittelemään huushollia. Siivoilen vähän lisää sieltä täältä ja hörpin välillä kahvia korkeasta mukista, mulla on tälläinen levoton tapa että en voi nauttia kahvista 100% jos näen ympärilläni sotkua joten sen juomisen yhteydessä on pakko siistiä ympäristöään ja olen tottunut siihen aika hyvin joten tämä ei edes harmita siivota samalla kun juo vasta kahvia. Harmittelen pölyn määrää olohuoneessa taas joka on sen näyttämisen suhteen armoton. Lasipöytä ja kahdesta ikkunasta tulviva auringonvalo näyttää heti kun on pölyä ilmestynyt kotiin yhtään. Harmittaa kun tuli nukuttua niin pitkään koska ulkona on tosi nätti keli ja mä olen jumittunut sisälle talon lämmityksen takia. Selailen puhelimella instagramia ja facebookkia ja näpyttelen siskolle viestiä. 


Vielä ennen kuin esittelen otsikon määrittämän aiheen joka tällä kertaa onkin vain pelkkä sivujuttu tässä postauksessa haluan puhua hetken eteisestä. Meillä on eteisessä mustat kalusteet joihin olen pikkuhiljaa alkanut kyllästyä koska ne ei kulje muun sisustuksen kanssa samalla polulla. Muualla kodissa ei mustia huonekaluja ole ja eteisessä on pelkästään niitä. Eli joko niitä mustia kalusteita pitäisi alkaa näkyä muuallakin kodissa tai sitten eteiseen tulisi vaihtaa vaaleammat huonekalut? Päätettiin muuttaa ennemmin eteisen huonekaluja kun koko muun kodin. Kerrankin järkevää toimintaa. 

Nyt esittelen sitten tämän hohtavan ja upean Kylie At Homen Eleanora tyynyn,
Hankin tämän ja kaksi muuta Kylien tyynyä hiljattain kotiini sillä verukkeella että olen ollut ahkera tänä vuonna. Toisinsanoen siis hemmottelin itseäni enkä aio tuntea siitä sen kummemmin huonompaa omaatuntoa työntämällä rahojani kalliisiin tyynyihin koska minulla ensi vuodelle tulossa mahdollisesti uusia tuulia paljon ja silloin kaikista uusista hankinnoista on tingittävä ja harkittava tarkoin. Joten tämäkin tyyny olkoot muisto tästä 2016 vuodesta hyvällä tavalla. Tämä tyyny on ulkonäöltään ihan yhtä elegantti kuin Kylien tyynyt yleensä, ehkä hieman yksinkertaisempi mutta ehdottomasti todella kaunis tyyny minun mielestäni. Tyyny löysi paikkansa puusohvan päältä ihan turvallisuussyistä koska Hilkka vähiten viihtyy puusohvalla. Toisella sohvalla olevat tyynyt nostelen lattialta monta kertaa päivässä Hilkan työntäessä pitkällä kuonollaan niitä aina alas tuntemattomista syistä johtuen.
Ajatelkaapa että joulukuu on ensi kuun jälkeen! Meillä alkaa joudun odottaminen ehdottomasti jo taas marraskuussa. Eli kohta voin alkaa kaivaa esille taas joulusomisteita.  
Palataan pian!

4 kommenttia :

 1. Äkkiä se joulu tulee :) Yleensä tähän aikaan vuodesta jo kaikki lahjatkin valmiina ja nyt ei oo vielä yhtään :/ Kiire tulee aina :D http://valkoinenhaave.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Wautsi Tintti-Valkoisia Haaveita :-) mä en ikinä taida oppia ajoissa hankkimaan joululahjoja!

  VastaaPoista
 3. Upea tuo tyyny! Minullakin pyörii eteisen sisustus mielessä, tekisi mieli keventää tunnelmaa seinän sävyä vaihtamalla ja se samanlainen musta taso mikä meilläkin on niin käsitellä uudelleen.. hmm.. ehkä lyöntimetallilla.. Saas nähdä mitä sitä keksii ;)

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia <3 kyllä iskee nyt ihan haikeutta taas kun ei ole sulla enää sitä omasta kodista kertovaa blogia. Taivaldeco onneksi on ja sitä luenkin aina joka postauksen!

  VastaaPoista

Kiitoksia kommentista :-)