SOCIAL MEDIA

perjantai 14. lokakuuta 2016

TOINEN KAUNIS TAULU


Moikka!

Siellä se otsikon lupaama aihe näkyy. Tämän taulun hankin tilaustyönä Jennalta jolta ostin myös aikaisemmin taulun (muistatko?). Tähän tauluun sain suunnitella itse värimaailmaa, johon toivoin beigeä, greigeä ja helmiäishohtoa. Taulu oli juuri sitä mitä toivoin ja sen hohde vaihtelee valaistuksen mukaan todella kauniisti. Niin kaunis taulu ja taas uniikki.. en voisi olla tyytyväisempi. Jennan töitä on ollut myös tänä vuonna muuten asuntomessuillakin!
Taulun oli alunperin tarkoitus tulla vierashuoneen seinälle, mutta jokin aika sitten laitettiin Ikean hopean värinen pyöreä peili vierashuoneen vuoteen yläpuolelle ja alkoi tuntumaan ettei se seinä tarvitse enää isoa sisustuselementtiä ja taulun tullessa kotiin kokeilin siihen mihin alunperinkin olin ajatellut, se ei oikein natsannut siihen. 

Taulu pääsi lopulta minun ahdistus-seinälle olkkariin ja nyt voin tuota olohuoneen toista päätyseinää katsoa hyvin tyytyväisenä. Aikaisemmin seinä on ollut ihan tyhjä, hiljattain kokeilin siihen laittaa pari pientä peiliä mutta silti se ei minua miellyttänyt. En tiedä tekeköö tämä harmaan viileä värikin sen etten tuosta seinästä oikein tykkää kun on koko seinän väri alkanut jo särähtämään silmille. Huominen päivä vielä aamuvuoroa ja sitten lähden mummolaan yökylään kotipaikalle! Tänään tiedossa vielä kaupassa käyntiä, siivousta ja Hilkan pesupäivä. Hyvää Roosa nauha-päivää <3


4 kommenttia :

 1. Aivan ihana taulu! Kyllä Jenna on taitava. Mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
 2. Eikö olekkin <3 sitä samaa kaimalle <3

  VastaaPoista
 3. Todella kaunis taulu ja minusta ainakin kuvissa tuo olohuoneen seinä näyttää kauniilta. Se sopii tosi hyvin taulun kanssa yhteen. Voi tietysti olla että luonnossa väri on kylmempi.Itse tykkään eniten tapeteista olkkarissa, ne tuo lämpöä ja pehmeyttä seinään. Oletko harkinnut seinän tapetointia?

  VastaaPoista
 4. Joo itsekkin tykkään taulusta paljon :) seinä välillä on omaan makuun liian kylmän harmaa, siniseen taittaa nimittäin. Mutta ehdottomasti tapettia sit tai maalia. Maalista tykkään kun se on helppo pitää puhtaana jos vahingossa läikkyy jotain siihen.

  VastaaPoista

Kiitoksia kommentista :-)