SOCIAL MEDIA

maanantai 3. lokakuuta 2016

TERASSI & PÄIVÄKAHVIA


Heippa!

 Tänään vietetään miehen kanssa molemmat vapaapäivää ja onneksemme on kyllä super kiva keli. Aamusta herättiin suht.aikaisin ja kirmattiin melkein heti kaupunkiin tekemään pari tärkeää hankintaa. Ensiksi täytyi ostaa meidän Hilkalle hoitoainetta, koska ollaan oltu niin pro turkinhoitajia että ollaan vahigossa pesty pelkällä shampoolla villa ja ihmetelty kun se on niin kuivan tuntuinen ollut ja helposti takkuuntuva. Noh pieni keskustelu kasvattajan kanssa paljasti että eihän siinä meidän shampoon seassa ollutkaan hoitoainetta, huhhuh.. Noh onneksi ees nyt tajuttiin tämä asia kun takkuaikaa muutenkin tämä syksy ilmeisesti. 

Samalla reissulla käytiin ostamassa myös ensimmäiset syksykukat  melkein valmiille terassille ( pari lautaa enää paikoilleen sivusta ) ja kodin vuosipäivän kunniaksi myös ruusuja. Nyt ollaan asuttu täällä jo kaksi vuotta! Meidän oma vuosipäivä lähestyy myös, sitä vietetään virallisesti 12.päivä lokakuuta. 


 Terassille tehtiin tänään loppusiivous ja tummat terassikalusteet pestiin ja kuivattiin huolella koska ne on nököttänyt olla pihamaalla kaiken puupölyn keskellä kun terassilautoja on käsitelty. Kuvat ei oikein anna oikeutta terassille, vaan se näyttää pienelle niistä katsottuna,  mutta se on oikeasti ihan kivan kokoinen, reilut 40 neliötä pinta-alaltaan. Meillä ei ole hankittu vielä sen kummemmin mitään terassijuttuja koska sitä terassia ei meillä ole ollut aikaisemmin, joten tämä vanha tumma kalusteryhmä laitettiin nyt terassille siksi aikaa kunnes joskus päätetään hankkia uudet kalusteet. 
Haluttiin molemmat sellaiset leveät portaat terassille, koska ne tuovat kivasti avaruutta ja miellyttävät muutenkin molempien silmää enemmän. Aikaisemmin mietittiin kaiteita ja valokatetta terassille, mutta ainakin nyt tuntuu itsestäni että niitä ei siihen kaivata. Terassi on just kiva kaikessa yksinkertaisuudessaan nuin. 


Näiden kuvien oton jälkeen päästiin pesemään Hilkkaa ja testaamaan hoitoainetta. Huomattava ero ihan kaikessa! Villa on paljon sileämpi ja voi miten Hilu rentoutui nyt föönillä kuivatessa kun ei tehnyt kipeää karsalla harjatessa. Sen jälkeen pääsin vihdoinkin päiväkahville mitä olin himoinnut jo heti lounaan jälkeen mutta en jaksanut vielä jälkkärijäätelöä tuolloin syödä.
 Huomenna aloitellaan työt pitkästä aikaa omalla paikkakunnalla ja alan tekemään taas kaksivuoro työtä. Täytyy vielä nauttia viimeisistä kivoista tilipäivistä kun siinä kaksi ja kolmivuoro työssä on kuitenkin niin iso ero. Mukavaa lokakuun alkua kaikille!


4 kommenttia :

 1. Wau, onpa teillä hulppea terassi! Olette laittaneet sen tosi nätiksi ja viihtyisäksi. Meidän terassi valmistuu vasta ensi kesänä tai syksynä, ja näistä kuvista sain kyllä uusia ideoita tulevaan projketiimme:)

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia :-) minä taas en niin tykkää nuista kalusteista mutta eipä tässä kiire enää ole hankkia uusia kun kesä meni jo :) mukavaa alkanutta viikkoa <3

  VastaaPoista
 3. Onpa mainion kokoinen terassi! Ihan huippu tuollainen. Minäkin haluaisin suurn terassin, kenties joskus päästään nikkaroimaan kunnon terassia.

  VastaaPoista
 4. Jep! Tyytyväisiä ollaan itsekkin että mahtuu terveelle muutakin kuin yksi istumista varten oleva setti :-) terassit on kyllä hyviä kun niitä pystyy aina laajentamaan.
  . ;)

  VastaaPoista

Kiitoksia kommentista :-)