SOCIAL MEDIA

lauantai 22. lokakuuta 2016

PIENTÄ PINTAREMONTTIA & UUSI SIVUPÖYTÄUnisia terveisiä täältä pohjois-savosta!

Hilkka on käynyt tällä viikolla kolmessa eri kyläpaikassa ja jokaisen kyläpäivän aikana päiväunet ovat olleet vähäisiä ja ainakin katkonaisia kun on ollut ohjelmaa vähän väliä. Ilmeisesti on jäänyt univelkaa, koska eilen aamulla kuuden aikaan päätti Hilkka ensimmäisen kerran ettei seuraakkaan mamia kotona vaan jää nukkumaan isännän kanssa vielä. Minä ajattelin heti että se on kipeänä tai jotain kun ei kipittänyt perässäni, mutta sitten se lopulta nousi ylös uniltaan kun mies nousi aamukahville. 

Aloitin hyvissä ajoin meidän tiiliseinän maalauksen josta mainitsin jo aikaisemmassa postauksessa.


Eli lähtötilanne oli tämä. Kuvista ei ehkä huomaa, että valkoisella pinnalla näkyy tummuneita kohtia ja seinä oli muutenkin jotenkin epäsiistin näköinen kun löytyi naulojakin sieltä täältä. Viime vuonna näihin aikoihin tehtiin olohuoneen laajennus jolloin yksi makuuhuone otettiin osaksi olkkaria ja purettiin siis yksi seinä (muistatko?). Seinän kohdalta tiiliseinän kulma tuli esiin ja siinä ei valkoista maalia ollut niinkuin muualla vaan ihan alkuperäinen pinta näkyi, eli tämä punainen tiili. 

Oltiin silloin kuitenkin niin väsyneitä remontista joka oli niin lähellä joulua ja jotenkin se tiiliseinän kulmauksen maalaus jäi... Kunnes minä alkuviikosta käytyämme Kuopiossa ostoksilla ja huonekalujen tälläilyn jälkeen päätin että nyt muuten maalaan tuon seinän. Seinän kohdalla on ollut korkea vitriini jonka mies siirsi eteisen käytävän päähän ja tilalle halusin Etolasta löytämäni super edullisen sivupöydän!


Remppapäivän aikana oli senkin päältä siirretty turvaan kaikki siinä oleva sisustuskrääsä jota on kertynyt ympäri kotia vuosien varrella paljon.. Tiiliseinän pohjatöihin ei kulunut aikaa paljoa, koska se täytyi vain puhdistella ja antaa kuivahtaa ennen maalausta. Maalailin ensin seinän nurkat pensselillä ja lopuksi telalla isot alueet. Miehen ei tarvinnut osallistua tähän pikku projektiini, mutta ei se pitkään malttanut katsoa minun touhuja vaan tarttui itsekkin pensseliin, talonrakentaja kun toiselta ammatiltaan on. Tuon koko nurkkauksen yleisilme raikastui tosi paljon. Seinä näyttää nyt puhtaalta ja jotenkin niin avaralta kun siinä ei ole enää vitriiniä, vaan tämä matala korkeakiiltoinen valkoinen sivupöytä jonka löysin Etolasta tarjouksessa 29,90e hintaan! Olohuoneen ilmeen pieni piristys ei maksanut kuin 50e yhteensä kun ottaa huomioon tämän tiiliseinän maalauksen jossa meni 20e maalipurkkiin. Valkea seinä sai harmaan ja siniseen taittavan seinän korostumaan entisestään omasta mielestäni ja en malttaisi odottaa sitä hetkeä kun niiden tilalle saisi jotain muuta! Mutta enköhän minä kestä nyt näihin siniharmaiden seinien kanssa vielä jonkin aikaa, kun ne livenä ovat ihan kivat toisinaan, mutta sitten näitä kuvia katsellessa jotenkin inhottaa. Toisinaan on hirveää olla nainen kun tulee näitä hyviä päähänpistoja ja mieli muuttuu sitten liian usein!

Tänään on tiedossa naisenerginen ilta, kun siskontytär tulee yökylään. Maanantaina sitten arki alkaa taas, tämä viikko on nimittäin mennyt kokonaan työttömänä ja se on ihan ok, koska olen ottanut sen niin lomana. Mukavaa lauantai iltaa kaikille!

4 kommenttia :

 1. Kauniilta näyttää minusta! Ja kiva uusi kuvakulma, tuohon uudelle pöydälle on saa kauniita asetelmia ja sohva jää tunnelmallisesti taustalle. Rentouttavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia Meiju :) tuo sivupöytä on kyllä kiva kaikessa yksinkertaisuudessaan!

  VastaaPoista
 3. Todella upeita kuvia ja tuo sivupöytä on kyllä niin kaunis! Minun silmää ei häiritse näissä kuvissa ei sitten mikään!:) ♡😊

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia <3 itsellä joku viha rakkaus kausi tuohon harmaaseen seinään menossa näköjään. Beigeä haluaisin itse tuon tilalle

  VastaaPoista

Kiitoksia kommentista :-)