SOCIAL MEDIA

keskiviikko 26. lokakuuta 2016

AKUT LADATTU JA SOMISTEET VAIHDETTU


Heippa!

Vielä pari päivää niin vietellään ykkösvapaata ja kyllä on mukava ollut olla töissä! Viime viikon työttömyys latasi akkuja ihan erikivalla tavalla ja nyt minusta tuntuu että pikku hiljaa se minun sisäinen duracell pupu alkaa taas kömpiä esille.. tykkään! Olen jaksanut herätä iltavuoro päivinä hyvissä ajoin jo aamulla ja unirytmi muutenkin alkaa olla kohdillaan ja urheilu taas tuntua kivalle ajatukselle. Minua on myös motivoinut tähän aktiivisempaan elämään myös eräs ystävä, kiitos sinulle siitä! Eilen satoi myös ensilumi joka saa minulla ihan ylimääräiset pyörät pyörimään näköjään.. kohta pääsee hiihtämään ja on niin valoisaa!Kun tehtiin pieni pintaremontti viimeksi, eli maalattiin olohuoneen tiiliseinä uusiksi ja keräilin sisustuskrääsiäni turvaan senkin päältä pois; huomasin että mulla on oikeasti alkanut kertymään aika paljon näitä sisustusjuttuja. Olohuoneessa on vain pieni osa niistä  kaikista koriste-esineistä ja muista sisustusjutuista mitä minulta löytyy kotoa ja minulle alkoi tulla ihan ongelma tästä, että mihin minä näitä tavaroita oikein työnnän ja hirveä valinnanvaikeus! 

Sitten kiinnitin itseeni huomiota yksi päivä käydessäni kaupassa ostamassa ihan vain maitoa ja pesuainetta. Ensimmäisenä kävelin kaupassa sisustuspuolelle katsomaan joko olisi tullut tähänkin kauppaan kivoja joulujuttuja tai muita uusia juttuja? Sitten muistin että siellähän on jo ihan tarpeeksi sitä krääsää ja lähdin maitohyllylle. Tuli toinen sisustushylly kohdalleni ja pysähdyin taas ihastelemaan tuotteita. Minun oikeasti teki mieli potkaista itseäni! En kuitenkaan ostanut mitään ja nytkin on itselläni ihan sellainen varma olo että tänä vuonna ei yhtään koriste-esineitä enää osteta. Vain sellaisia mitä oikeasti tarvitsee joku huone. Kuten vierashuoneen seinälle on tarkoitus laittaa pari RM hopeanväristä valokuvakehystä, mutta niistä puuttuu koukut vielä. Tälläisille hankinnoille näytän vihreää valoa. 

Olohuoneen lasipöydällä viipyi hyvän aikaa Riviera Maisonin kaksikerroksinen kakkutarjotin johon olin laittanut erilaisia kivoja tuikkuja. Olohuone on kuitenkin täynnä katseenvangitsijoita ja nyt sai yksi niistä väistyä. Tarjotin etsii vielä paikkaansa, laitoin sen kuitenkin väliaikaisesti vierashuoneen lipaston päälle. Sitä koristamassa olleet Lene Bjerren kävyt otin olohuoneeseen koska vierashuoneessa ne ei pääse kyllä yhtään oikeuksiinsa. Tarjottimen tilalle laitoin tälläisen pienemmän koristeellisen tarjottimen jonka bongasin K-kaupasta kerran. Tarjottimen sisälle laitoin nämä tuikut jotka olen Tokmannista joskus ostanut. Lasipöytä on nyt huomattavasti raikkaampi ja yksinkertaisempi omaan silmään. Eikä niin huomiota herättävä. Kävyt laitoin toistaiseksi näin. Varmasti tulen muuttamaan vielä somisteiden paikkoja vaikka miten monta kertaa, mutta tästähän minä nautin. Sisustamisesta.

Loppuun vielä kuva uusista ripsistäni jotka hankin hiljattain ja en voisi olla tyytyväisempi siitä miten vähän menee nyt itsensä ehostamiseen aikaa kun kulmatkin on värjätty. 


Mukavaa keskiviikko päivää!

6 kommenttia :

 1. Omistat silti paljon kivannäköistä sisustus"krääsää". ;) Mutta mukavaahan son välillä vaihtaa kämpän ulkonäköä pienillä asioilla muuttaa. Mun tapa taitaa olla että vien vanhaa sisustustavaraa lapsuudenkotiin ja jos ne ei ees sinne sovi niin sitten joko kirppikselle tai roskiin. Raakaa hommaa!

  VastaaPoista
 2. Hei Väylän Tytär, joo on tullut hankittua :) ja totta että mukavaa niillä on sit vaihdella yleisilmettä. Halppisjuttuja olen joskus antanut pois tai myynyt. Mutta näitä Rivieran tai Lenen tuotteita ei raaski puoli ilmaisella myydä. Kiitoksia kommentistasi ja mukavaa loppu päivää :)

  VastaaPoista
 3. Tämä sitten nakkas koko kommentin huitsin helvettiin �� mutta ens viikko voitais kyllä kuluttaa pururatoja kun sieltä salilta pitäs pois pysytellä! Ps. Jos joskus alkaa tympimään oman kodin sisustus niin meillä kyllä riittää hommaa ��

  VastaaPoista
 4. Noniin meillä on suunnitelma :) Tavoitteena tavoite

  VastaaPoista
 5. Voi että miten upeita kuvia 😍♡ Ihania yksityiskohtia ja tunnelmallista katsottavaa:) Ihanaa uutta viikkoa sinulle:)

  VastaaPoista
 6. Kiitoksia Annika :) mukavaa viikkoa sinullekkin!

  VastaaPoista

Kiitoksia kommentista :-)