SOCIAL MEDIA

torstai 22. syyskuuta 2016

OLEN OLLUT KILTTINÄ KIITOS TÄSTÄ ETUKÄTEEN

Heippa!

Tää viikko on mennyt töissä ahkeroiden ja oikeastaan koko viikko menee nyt niin. Viime viikolla nautin ihan huipuista kolmen päivän + nukkumapäivän ( tarkoittaa yövuorosta päästyä päivää jota ei lasketa virallisesti vapaapäiväksi ) vapaista, eli periaattessa neljä päivää oli vapaata. Ihankuin olisi lomalle päässyt! Nyt samanlaiset vapaat alkaisi lauantai aamuna mutta käytän sivutöihin loput tästä viikosta ja vielä maanantainkin. Tiistaina sitten nautitaan vapaapäivästä. 

Ihan niin kuin viime vuonna joulun lähestyessä olin ollut kilttinä ja hemmottelin itseäni ostamalla kaikkea kivaa itselleni vain, niin päätin toteuttaa tämän hyväksi havaitun teon tänäkin vuonna. Eli hankin itselleni jotain kivaa ihan vain siksi koska olen tosiaan ollut kilttinä ja todella ahkerana ainakin oman mittarin mukaan, palkitsin tällä kertaa itseni tosi raskaasta vuodesta joka on kohta onneksi on ohi. Kaikkea kivaa tulee varmasti ostettua useinkin kotiin, mutta nämä tuotteet ovat siinä mielessä erikoisempia, että niitä katsoessani minä voin hyvillä mielin huokaista että olen kyllä ansainnut ne koska olenhan ollut kilttinä, ne tuokoot tämän vuoden 2016 mieleen hyvällä tavalla! Minusta jokaisen kannattaisi palkita itsensä edes kerran vuodessa tällä ajatuksella. Lomamatkalla, uudella mekolla tai kolmella Kylie At Homen tyynyllä niinkuin minä nyt tein,


Siellä niitä nyt näkyy..Itseasiassa kaksi näkyy kuvassa... 


Mutta esittelen tällä kertaa tämän Alira nimisen tyynyn. Eikö olekkin ihana? Tyynyn väri on juurikin sellainen kun kuva näyttää, eli tuollainen tumman hopeahko, mutta kuvat eivät tuo esille sitä säihkettä mitä tyyny tekee valon heijastuessa pintaan. Instagramiin laitoinkin jo tyynyistä pari kuvaa aikaisemmin ja itseasiassa videonkin, jos joku haluaa nähdä tyynyn säihkeen niin tässäpä linkki siihen. Tyynyn mitat on 23x28cm ja ainoa asia jos täytyy jotain huonoa tuosta kaunottaresta keksiä on se että todella varovaisesti saa puhdistaa, eli ei koneeseen pysty laittamaan. Tämän ja kaksi muuta Kylie Minoguen suunnittelemaa tyynyä tilasin jo elokuussa, mutta niiden toimitus kesti aika pitkään. Ajattelin esitellä ne teille yksitellen aina kuulumisien kera, vaikka varmana joku tunnistaakin jo joistakin näistä kuvista toisen Kylien tyynyn. 


Näitä tyynyjä Suomessa myy ainakin Lennol ja niitä olen itse bongannut aikoinaan sisustusblogeista ja asuntomessuilta. Nyt niitä löytyy meiltäkin! Mukavaa viikkoa kaikille!

2 kommenttia :

  1. Aivan ihania sisustustyynyjä. Aivan minuntyylisiäni! Todella hyviä valintoja olet tehnyt :) Niin kaunis koti<3

    t. Annika
    www.pellavaajapastellia.fi

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia Annika. Eikun Kylien tyynyjä hankkimaan! ;-) sinun kotisi se vasta on ihana!

    VastaaPoista

Kiitoksia kommentista :-)