SOCIAL MEDIA

torstai 1. syyskuuta 2016

EDULLISTA LUKSUSTA ESITTELYSSÄHyvää syyskuun ensimmäistä päivää kaikille.

Minäpäs tässä nautin tällä hetkellä arki vapaapäivistä. Näille vapaille en ole suunnitellut juuri paljoa ja ihan hyvä niin. Tänään sain oikein hyvän syyn oleskella melkein koko päivän sisällä vesisateen vuoksi ja kyllä me tytöt ( Minä ja Hilkka ) otettiin rennosti. Kahvia tuli juotua puoli pannua ja selailtua sisustuslehtiä. Myöhemmin kyllä käydään neidin kanssa pitkällä lenkillä harkitulla reitillä, nimittäin yksi päivä kun lähdettiin koko porukka lenkille ja miehen kanssa jäätiin tuijottamaan tutulla lenkkipolulla yhtä autiotaloa niin  sillä aikaa ehti meidän Hilkka mennä KESKELLÄ tietä olevan kyyn luokse haistelemaan sen päätä uteliaana. Mies tai minä ( olin vähän shokissa ja en muista ) nykäisi hihnalla koiran pois käärmeen luolta juuri kun tämä kääntyi katsomaan meidän villisvauvaa. Huh. Minä en normaalisti käärmeitä pelkää, mutta tuo tapahtuma säikäytti niin että jalat tärisi kun lähdettiin kotiin. 

Mutta aletaanpas nyt kohta ihailla niitä edullisia hankintojani mitä olen tehnyt joskus ja tänäänkin muunmuassa kun lähdin hakemaan taulukoukkuja kaupungista. Törmäsin eräänä päivänä internetissä yhteen keskusteluun missä puhuttiin design tuotteista. Yksi nainen oli julkaissut minun mielestäni ihanan kuvan makuuhuoneestaan jossa sänkyä kehysti molemmin puolin yöpöydät joiden päällä Kartellin kauniit pöytävalaisimet. Kuvaan alkoi ilmestyä ihmetteleviä kommentteja siitä miten joku voi tuhlata yli 400e valaisimeen? Osa kysyjistä oli varmasti ihan vilpittömästi utelias, mutta osa selvästi paheksui ja jopa pilkkasi aloittajaa tämän valaisimista. Prismasta kuulema saa melkein samannäköisen mutta seitsemällä kympillä.. Ihan käsittämätöntä minusta. Eiköhän anneta jokaisen käyttää rahansa siihen mihin lystää jooko? 

Itse tykkään design tuotteista mm. sen takia että tiedän niiden olevan arvokkaita vuosienkin päästä, ne ovat usein laadukkaita, niitä ei löydy ihan joka tytön ja pojan kodista. En kuitenkaan nyrpistä nenääni markettien tuotteille, en todellakaan ja siksi sainkin idean esitellä nyt niitä edullisia bling-bling juttuja joita ostaessa ei joudu välttämättä hirveään talousahdinkoon tai säästämään niinkuin minä usein teen kun päätän jotain arvokasta ostaa. 

Maljakko/JYSK 16.99E
Shampanja cooler/ALE-MAKASIINI 29.90e


Peilitarjotin/HALPA-HALLI 9.95e


Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentista :-)