SOCIAL MEDIA

perjantai 1. heinäkuuta 2016

VIOLETIT KUKAT & ÄKKINÄINEN TRIMMAAHyvää heinäkuun ensimmäistä päivää kaikille! 

Aloitinpa tällä kertaa vaihtelun vuoksi postauksen ensin kuvilla. Eikö olekkin ihania kukkia? Tälläisiä bongasin jo hyvänaikaa sitten Halpa-Hallista ja silloin ostin näitä samoja tekokukkia oransseina ja nyt ostin sitten violetteja, harmi kun niitä löytyi vain yhdeksän kappaletta, jäi kimppu hieman väljäksi mutta onneksi Halpa-Halleja löytyy muualtakin. Minä olen nykyään niin kallistunut näiden tekokukkien puolelle. Ei tarvitse vähän väliä ostaa oikeita kukkia ja vaihdella vesiä maljakoihin yms. Tietenkin oikeita kukkia tulen jatkossakin ostamaan silloin tällöin kotia piristämään, mutta huomattavasti vähemmän. 

Heinäkuu on startattu sporttisissa tunnelmissa, koska kesäkuu meni ihan herkutellessa. Juhannuksena alkanut työputki on taputeltu ja sen jälkeen kävin tekemässä yhden työpäivän sivutöissä ja tämä päivä on mennyt vapaalla. Minulla on muodostunut jo ihan perinteeksi ennen vapaita siivota koko koti ja usein kirjoitella näitä postauksia juuri vapaapäivinä. Huomenna alkaisi sitten seitsemän päivän putki minkä jaksaa hyvällä energialla koska on luvassa ensimmäinen viikonloppu vapaa sitten toukokuun. Silloin on tarkoitus käydä kesäfestareillakin pitkästä aikaa!

Tässä yksi päivä töiden jälkeen nappasin Hilkan syliini ja aloin trimmaamaan. Meillä siis on mies tähän asti hoitanut kokonaisuudessaan trimmauksen ja nyt halusin sitten jo itsekkin opetella tämän taidon. Aika epävarmasti tuli trimmailtua pitkän kaavan mukaan, mutta eiköhän ensi kerralla onnistu jo vähän varmemmin. Mies sai vielä lopussa hienosäätää vielä kasvoista Hilkkaa, koska minä en uskaltanut silmien kohdalta ollenkaan trimmata. Meidän pikkuprinsessa on kyllä kasvanut hurjasti! Nyt menee jo pitkiäkin aikoja sisäsiistinä ja tämä on iso helpotus ollut koska koiran eritteistä tuntuu tulevan minulle yhä allergisia oireita, mutta onneksi ei muuten tämä meidän perheenjäsen minua allergisoi! Vielä kun saisi Hilkan pyrkimään ulos hieman näyttävämmin/äänekkäämmin. Se nimittäin nykyään ilmoittaa haluavansa ulos siten että ehkä vilkaisee ohimennen silmiin ja kävelee  pimeään kodinhoitohuoneeseen ulko-oven luo äänettömästi ja seisoo siellä kaikessa hiljaisuudessa minuutin ja tulee sitten pois ja tekee tarpeet välittömästi esim. olohuoneen lattialle. 

Kohta pitkälle lenkille siskon kanssa. Heippa!

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentista :-)