SOCIAL MEDIA

perjantai 22. heinäkuuta 2016

MATOT ESILLE

Heippa!

Minäpäs tulin pitkästä aikaa kipeäksi. Kaksi päivää kuumetta on nyt takana ja tänään onneksi lämpö ei ole enää noussut kun olen syönyt lääkettä säännöllisesti. En olekkaan ollut tälle kesää vielä kipeänä, mikä on tosi outoa koska yleensä olen usein kesällä kipeänä. Ehkä tämä meidän villis on siedättänyt minua kaikin tavoin niihin mun allergioihin? 

Hilkasta puheenollen, se on mielestäni alkanut tosi hyvin oppimaan sisäsiistiksi. Pisuja yms ei ole tullut piiitkään aikaan enää sisälle, ei edes silloin kun Hilkka on itsekseen koko päivän kotona kun ollaan töissä ( 8-9 tuntia ) Tosin se ei osaa vielä pyrkiä sitten ulos muutakuin menemällä sinne kodinhoitohuoneeseen vähäksi aikaa jos oikein hätä on. Jokatapauksessa uskalsin laittaa olohuoneen puolelle matot esille ja kahden makuuhuoneen ovet auki joissa on myös matot. 
Matot kiinnitti luonnollisesti koiranpennun huomion ja pian uteliaat tassut tunnusteli niitä kävelemällä ristiin ja rastiin niiden päällä. Toistaiseksi en ole joutunut vielä mattopyykille.Ensiviikko onkin superkiva viikko kun ohjelmaa niin paljon ja juhlia! 

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentista :-)