SOCIAL MEDIA

lauantai 16. heinäkuuta 2016

KORKKARIT KATTOON

Tai ballerinat..Sillä itsehän mursin jalkani pari vuotta sitten eikä sen jälkeen ole tasapaino sallinut kävellä korkkareilla. Näissä iloisissa tunnelmissa kuitenkin hurahti mennä viime viikonloppu siskoni kanssa kun lähdettiin tuulettumaan huolella ulos. Käytiin katsomassa Antti Tuiskua ja Baseballsia Olusilla joissa viimeksi olin alueella käynyt monta vuotta sitten. Oli meillä lystiä, mutta harmiksemme molemmat väsähdettiin aikaisin ja tultiin kotia jo kahden jälkeen yöllä. 
  Seuraavana aamuna latailtiin akkuja kaikessa rauhassa ja kelailtiin läpi edellisen illan tapahtumia. Sitten menin illaksi anoppilaan yökylään ja reippaana ihmisenä poljin pyörällä töihin maanantai aamuna. Koko tämä viikko on mennyt silti aika puolivaloilla, jäänyt vissiin univelkaa ja silleen. 
Pari päivää sitten oli muuten meidän kylällä hirveä ukkonen. Ajaessani töistä pois aurinko vielä paistoi niin nätisti, mutta mitä lähemmäksi kotiani tulin sen synkemmäksi muuttui taivas. Ukkosta lievästi  kammoavana ihmisenä sitten pyörin hermostuneena kotona Hilkka kainalossa säpsien joka välähdykselle ja riitti että talo tärisi ukkosen mukana pari kertaa ja lähdettin vuhven kanssa maakunta ajelulle suosiolla. Illalla kun ukkonen oli väistynyt pois lähdettin ulkoilemaan Hilkan kanssa ensin palloleikkejä pelaten pihamaalla ja kontaktiharjoituksia tehden. 

Sitten lähdettiin lenkille jonka jälkeen kävästiin vielä takapihalla omassa metsässä. Tuli jotenkin sellainen tosi onnellinen ja tyytyväinen olo siinä ihastellessa omaa kotia. Päivänkakkarat ja kissankellot rehottavat villinä metsän edustalla ja muualla kehystäen pihaa. Aurinko paistaa todella kirkkaasti puiden lävitse ja viileä iltatuuli puhaltaa kasvoille. Taustalla kuuluu pienen puron solina. Mun ajatukset on jo ihan syksyssä ja talvessa, etenkin siinä syksyssä <3 
Eilinen ilta hurahti spontaanilla illanvietolla kotipaikalla serkun kanssa. Nyt tästä hieman väsähteenä menee sitten tämä ja huominen sivutöissä. Maanantaina sitten vapaapäivä. Rauhallista lauantai iltaa kaikille!

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentista :-)