SOCIAL MEDIA

maanantai 20. kesäkuuta 2016

VAIHTELUA DOUBLE HURRICANELLA


Moimoimoi!
Heti alkuun minun on pakko päivitellä, että MIHIN SE AIKA OIKEASTI MENEE? Siis juhannus jo kohta! Toukokuu meni ihanan hitaasti, mutta nyt jotenkin koko kesäkuu on mennyt tosi vikkelästi. Minua se ei oikeastaan haittaa, koska ajatukset on jo heinäkuun puolella. Tämä kesäkuu on kaikinpuolin ollut tosi raskas kun on pitänyt yrittää löytää se tasapaino vapaa-ajan, levon ja kahden työn suhteen. Kolmivuorotyön tekeminen yhdessä sivutyön kanssa ei ollutkaan niin ruusuilla tanssimista, onneksi tämä on kuitenkin väliaikaista ja nouseepahan tulot nyt tämän kesän ajaksi mukavasti..

Mutta sepäs siitä valittamisesta ja itse otsikon johdattamaan aiheeseen, eli halusin vaihtelua sisustukseen, enemmän kesäistä ja sellaista raikasta. Viime kesänä mieheni sponsoroi minulle Riviera Maisonin ison Double Hurricanen ja spontaanisti täytin sen vedellä ja luonnon omilla kukilla. Nyt pitkästä aikaa kokeilin tätä samaa uudelleen. Pienemmän hurricanen sisään laitoin mahdollisimman painavan kynttilän ja täytin ison hurricanen maltillisesti vedellä, nimittäin jos vettä työntää liikaa hurricaneen alkaa pienempi hurricane luonnollisesti kellua. Pikku Hilkka-apurin kanssa haettiin kukkia takapihan metsästä. Tälläinen somiste ei tosin kovin pitkään säily, vaan 2-3päivän päästä täytyy jo kaataa vedet kukkineen pois. Mutta vaihtelua tässä nyt lähdettiin hakemaan ja pientä piristystä kotiin!
Nyt nautitaan kolmen päivän vapaista, luvassa kodinsiivousta, urheilua ja rentoutumista. Juhannus meneekin sitten töissä ja ilomielin! Mukavaa juhannusta kaikille etukäteen <3

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentista :-)