SOCIAL MEDIA

maanantai 30. toukokuuta 2016

RENTOUTTAVA VIIKONLOPPU

Heissan!Siirsin vaihtelun vuoksi tässä hiljattain eteisessä olevat tekokukat keittiöön ihastuttamaan ja tuomaan kesäistä fiilistä. Viime postauksesta on nyt hurahtanut taas ainakin ehkä viikko aikaa ja tälläkään kertaa ei remontteja katsota uusin silmin, koska postaukset niistä ovat vielä työnalla. Kulunut viime viikko hurahti töissä ja viikonloppuna sitten lähdettiin miehen kanssa ansaitulle aivojen-nollaus-reissulle. Eli yöjuoksuun ja silleen. Lauantai aamuna kävin vielä tekemässä aamuvuoron töissä ja minulla oli energiaa ihan älyttömästi ja olo niin onnellinen, kun PITKÄSTÄ aikaa miehen kanssa päästiin ulos viihtymään. Monet kerrat on jätetty juhlimiset välistä ja säästelty mm. Hilkkaan ja remontteihin rahaa. Nyt ei säästelty.


Kyseisenä aamuna tuli puettua villapaita ja pitkät leggarit jalkaan ja kun töistä pääsi pois meenasin läkähtyä autoon. Niin mahtava keli! Heti töiden jälkeen painelin suihkuun kotona ja aloin laittautumaan iltaa varten ja suunnattiin anoppilaan yökylään. Ilta hurahti mukavissa merkeissä!


Seuraavana aamuna oli tietenkin tukka kipeä, mutta ainahan se menee. Sunnuntai päivä meni anoppilassa lepäillen ja ihanaa oli päästä valmiiseen pöytään syömään kotiruokaa. Voinnin salliessa myös ulkona tuli hieman kahviteltua grillimökissä. Kiitoksia vain anopille vieraanvaraisuudesta taas! Sitten haettiin Hilkka hoidosta ja päästiin kotipaikallanikin valmiiseen pöytään. Mikäs sen parempi juhlayön jälkeisenä päivänä, kun syödä kokoajan. 

Mukavia toukokuun viimeisiä päiviä!

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentista :-)