SOCIAL MEDIA

sunnuntai 8. toukokuuta 2016

Hyvää äitienpäivää ja vihdoinkin järkkäri!....Siinäpä kaikki oleellinen. Hyvää viikonloppua kaikille ja hyvää äitienpäivää omalle äidille, mummoille, anopille, siskoille, kälyille, ystäville ja kaikille muille äiti-ihmisille <3 Meillä on miehen kanssa viikonloppu vapaa ja se on täynnä ohjelmaa kotona niin paljon, ettei joudeta käymään kummankaan äidin tykönä tänään. Onneksi käytiin viikolla aikaisemmin molempien kotipaikoilla. 


Siskoni vinkkasi nettikirppiksellä ilmoituksen järjestelmäkamera paketista, mihin kuului kameranrunko, objektiiveja, laukkua, kauko-ohjainlaukaisin, akkua ja muistikortia ja todella todella edulliseen hintaan. Minulla kävi kyllä ihan mieletön tuuri tämän paketin suhteen, kun kukaan muu ei ollut näitä vielä ostanut. Jokainen tuote siis toimii moitteettomasti ja yhdessä objektiivissa on vielä takuukin voimassa. En voisi olla tyytyväisempi tämän suhteen!

Järkkärillä kuvaaminen ei ole tuttua hommaa minulle, peruskuvia osaa varmasti jokainen näpsiä, mutta itselläni ei ole käsitystä vielä ollenkaan kokonaisuudesta, valon hyödyntämisestä ja asetuksista yms. Onneksi äitini on konkari järkkärillä kuvaamisessa joten hän saa sitten opettaa minua joku päivä. Kävin tässä aikaisemmin NuSkin iltamassa ja tuli tilattua pari tuotetta käyttöön. Voin vaan suositella näitä NuSkinin tuotteita muillekkin! Internetistä löytyy tietoa jos jotakin alkoi kiinnostamaan. Löydät tietoa siis mitenkä nämä tuotteet eroavat normaaleista kosmetiikkatuotteista yms. Tiedä vaikka joskus emännöisin tälläiset NuSkin iltamat itsekkin kotona. Lauantai aamuna Hilkka pestiin ensimmäisen kerran meillä kotona. Itse pesuvaihe ei ollut niin paha, mutta se kuivaus föönillä oli karmivaa. Hilkka vinkui, tärisi ja rimpuili ihan älyttömästi. Kuivaus loppui kuitenkin rauhallisesti, eikä rimpuilun kautta. Eli ei annettu periksi, koska jos sen virheen tekee niin saa taistella varmasti tulevaisuudessakin turkin hoidon kanssa. Toivottavasti tämä meidän sessu tulevaisuudessa sitten nauttisi tästä pakollisesta osasta villakoiran elämää. Pesuhommien jälkeen alettiin miehen kanssa pihatöihin. Tarkoituksena tänä kesänä tehdä siis pieneen rinteeseen uudet portaat. Tämän hetkisiä portaita kehysti vuorenkilvet ja sitä löytyi myös pihamaalta muualtakin ylämäestä. Ei meidän kummankaan suosikkikasvi, vaikka helppo hoitoinen onkin. Revittiin juurineen kaikki pois. Lisäksi pari muuta kasvirykelmää saa väistyä ja mietitään sitten istutuksia tarkemmin kun saadaan ensin nurmikko istutettua niin näkee kokonaisuuden helpommin. Tällä hetkellä siis viime kesän pihatöiden jäljiltä nurmikko puuttuu paikka paikoin kokonaan joistakin kohdista. Tänään pihatyöt jatkuu ja lisäksi jatketaan Hilkan turkin trimmausta mikä aloitettiin eilen. Pihatöiden aikaan Hilkka saa hyvää harjoitusta yksinoloon, eikä se nykyään itke yksin jäädessään kuin 10 minuuttia korkeintaan alkuun, sitten on rauhallinen parikin tuntia kerrallaan kodinhoitohuoneessa itsekseen. 


Rauhallista äitienpäivää kaikille!

2 kommenttia :

  1. Minäkin sain uuden kameran joulukuussa ja canonista nikoniin siirtyminen on hieman vaatinut tottumista ja opettelua, mutta nyt alkaa muistaa missä mikäkin asetus sijaitsee :) suosittelen sisustuskuvia varten jotakin simppeliä muokkausohjelmaa. Itse kuvaan raw:na kun olen huomannut sen toimivimmaksi kotikuvien osalta, ja lightroomilla teen pikaiset säädöt ja vesileiman kuviin. Onnea uudesta kamerasta, nyt vaan innolla kuvailemaan ja hyvältä näyttääkin jo.

    VastaaPoista
  2. Joo, totuttelua itselläkim tämä kamera :) joo pitääpäs perehtyä tarkemmim, kiitoksia vinkistä :)

    VastaaPoista

Kiitoksia kommentista :-)