SOCIAL MEDIA

maanantai 2. toukokuuta 2016

Huhtikuun viimeinen viikko

Heippa!

Viime viikko hurahti lomapäivistä nauttien ja Hilkkaa kasvattaen. Aivan liian nopeasti meni koko viikko ja tuntuu että nyt vasta alan päästä nollautumaan niinkuin lomalla kuuluisi tehdä. Tämä päivä kuitenkin vielä lomaa ja otetaan siitä kaikki irti siis. Tällä viikolla aloitetaan pihatyöt, eli haravoidaan, saksitaan kuolleita oksia pensaista pois, kylvetään uutta nurmikkoa ja hankkiudutaan eroon vuorenkilpi kasvista joka ei miellytä kumpaakaan ja jokatapauksessa uusien portaiden takia joutaa pois.

Kuva: Sirpa Kananen
Vappua vietettiin lauantaina anoppilassa hyvässä seurassa grillaten ja auringosta nauttien. Seuraavana päivänä eli eilen sitten pidettiin mieheni kanssa meillä kotona vappubrunssi johon jokainen vieras toi jotain naposteltavaa/grillattavaa. Pöytä notkui herkuista ja jokaiselle oli  varmasti jotain.


Kuva: Sirpa Kananen

Kuva: Sirpa Kananen

Kuva: Sirpa Kananen


Koko viikonloppu oli hyvää sosiaalistumista Hilkalle, se pääsi kaksi kertaa tutustumaan vieraisiin koiriin ja ihmisiin. Palataan lopummalla viikkoa taas! Hyvää toukokuun ensimmäistä viikkoa kaikille! 


Kuva: Sirpa Kananen

Kuva: Sirpa Kananen

Kuva: Sirpa Kananen


Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentista :-)