SOCIAL MEDIA

maanantai 9. toukokuuta 2016

Akkujen lataus aamupäivä

Huomenta!

Meillä herättiin jo hieman ennen viittä kiitos Hilkan. Eilisen lämpimän päivän ja iltavillien takia taisi koiruus juoda liikaa vettä koska alkoi aamulla hyvin aikaisin herättelemään meitä äänekkäästi ja lattia lainehti pissistä. Uloshan se piti viedä silti kumminkin jos jotain vielä tulisi ja sen jälkeen ei ketään enää nukuttanut vaan mieliala oli hyvinkin ärtyisä. Pari päivää on mennyt nyt pihatöitä tehden, mutta jotenkin ei huvittanut rueta nyt heti aamusta jatkamaan hommia, joten päätettiin viettää rento aamu. 

Lähdettiin kaupunkiin jo seitsemän jälkeen ja tarkoitus oli käydä yhdessä paikallisessa kahvilassa aamupalalla. Oltiin heti kahvilan auettua paikanpäällä, mutta vain pari lajia leivonnaisia oli vasta esillä leivosvitriinissä. Kahvilatyöntekijät tietenkin kysyivät mitä me haluttaisiin ja kerrottiin että odotellaan että kaikki leivonnaiset olisi näytillä. Helpompi valita se parhain herkku kun näkee sen.. Odoteltiin melkein puoli tuntia, mutta kaikki leivonnaiset eivät löytäneet paikkaansa vitriinistä, joten hieman turhautuneina lähdettiin jatkamaan matkaa ruokakauppaan ja uutena suunnitelmana valmistaa itse herkullinen aamupala.
Parisuhdetta takana melkein kahdeksan vuotta, eikä olla aamupalaa valmistettu kuin pari  kertaa yhdessä. Ollaan tosi huonoja syömään aamupalaa molemmat, mutta nyt ruoka maistui kun heräämisestä oli ehtinyt kulua aikaa jo neljä tuntia. Erikoisena herkkuna maisteltiin chorizomakkaraa ja tuoretta ananasta. Sovittiin miehen kanssa että voisi jatkossakin jos sattuu vapaapäivät olemaan yhtäaikaa niin edes kerran viikossa valmistaisi tälläisen luxus aamupalan. Tänään menee koko aamupäivä rennosti ja ruetaan kohta katsomaan pari elokuvaa sohvalla maaten koko perhe. Myöhemmin tänään ehtii tekemään vielä usean tunnin pihatöitä.

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentista :-)