SOCIAL MEDIA

lauantai 2. huhtikuuta 2016

Kurkistus vierashuoneeseen.

Heippa!


Muistinkin väärin kertoessani viime postauksessa että loppuviikko menisi töiden merkeissä pelkästään. Perjantaina minulla nimittäin oli koko päivä vapaata. Ehdottomasti tälläinen arkipäivä vapaa piti käyttää hyödyksi ja heti aamusta suuntasin nykyiselle kotikylälleni lenkille ystävättäreni kanssa. Tuli vaihdettua kuulumisia ja naurettua paljon, kiitoksia sinulle vain lenkkiseurasta jos luet tätä. Myöhemmin päivällä lähdettiin siskoni kanssa maakuntamatkailu reissulle, eli ajettiin toiselle paikkakunnalle huvikseen shoppailemaan ja samalla käytiin syömässä hyvin. 


Kyllä tuli tytöille ähky nuiden annosten jälkeen. Voi sitä materialismi onnea kun minulla oli hiljattain ollut tilipäivä ja tuli nyt ostettua ihan hirveästi kaikkea sisustuskrääsää. Hyvin tarpeellisia ostoksia ja hyvin onnistunut päivä. Illalla ehdin sijoitella uusia sisustusjuttuja kotona rauhassa ja sen jälkeen suuntasinkin kotipaikalle yöksi. 

Yhden vierashuoneemme päivityksen aloitimme ihan spontaanisti. Aikaisemmin oli tarkoitus tehdä yksi-huone-kerralla-loppuun-periaatteella, mutta säästämisen takia ei huvittanut alkaa rueta ostamaan kalliita listoja, ovenkarmia, laminaattia, mdf kattolevyjä jotka tällä hetkellä puuttuvat osittain olohuoneesta ja eteisestä. Vierashuoneen päivittäminen kävi näppärästi pienellä budjetilla ja kaikki lähti siitä kun löydettiin kaunista tapettia alennuksella eräästä rautakaupasta. 


Tälläinen vierashuone oli ihan alunperin. Eli samanlaista puolipaneelia löytyi kuin eteisestäkin. Poistettiin puolipaneelit ja alkuperäinen tapetti. Lisäksi maalattiin jalka ja kattolistat valkeaksi. Myös ikkunalistat ja lauta maalattiin. Ovikarmia ei vaihdettu vielä, koska tarkoituksena on joskus tulevaisuudessa hankkia vielä uudet jalkalistat ja samalla sitten karmi. Pitkälle päätyseinälle valittiin muita seiniä hieman tummempi tapetti, väriltään beigen ja ruskean sekoitusta jossa on hieman rosoinen pinta ja kimalteita. Muille seinille laitettiin todella kimalteinen, oikein kunnon glittertapetti joka ei kuvien puolesta pääse oikeuksiinsa lainkaan. Se kimaltelee ihan eritavalla livenä!
Ja kuten kuvista huomaa, tämä tapetti on kovin eläväinen värinsä suhteen. Valaisimen loisteessa ihan erilainen kun taas luonnonvalossa, puhumattakaan auringonvalon luomasta tunnelmasta. Huoneen ilme raikaistui kyllä mielestäni tosi paljon. Lattiata varten on hankittu aikoinaan samanlaista laminaattia kuin olohuoneessa ja eteisessäkin on, mutta sitä ei laitettu vielä sen takia koska meille tulee ensi kuussa villisvauva ja tämä huone on itseasiassa hänen nukkumahuoneensa, hih. Paljon tiedossa siis lattian luuttuamista aluksi.  Nyt viikonloppu meneekin sivutöissä, oikein mukavaa huhtikuun toista päivää kaikille! 


Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentista :-)