SOCIAL MEDIA

maanantai 4. huhtikuuta 2016

Korujen säilytystä by Riviera Maison

Tervehdys!

Huhtikuu on startattu aika reippaissa merkeissä. Pääsiäisen aikaan tuli juhlittua ja syötyä LIIKAA herkkuja. Tulokset näkyvät ja tuntuvat kropassa nyt, ja on oikeastaan mukavaa palata taas tälläiseen säntilliseen arkeen ja elämään. 

Viikonloppu hurahti sivutöissä ja perjantaihin asti ahkeroidaan päätyössä. Tänään töiden jälkeen lähdin kokeilemaan pitkästä aikaa pyöräilyä. Asutaan maaseudulla jossa on ympärillä vain hiekkatietä ja useassa kohdassa on paljon metsää joka estää  lämpimän kevät auringon paistamisen tielle, joten sohjoista lunta löytyi monesta kohtaa. Muu jo sulanut hiekkatie oli sitten muuten vaan hyvin katastrofaalista ajaa ja en ehkä lähde tänä keväänä enää pyöräilemään. Suurinosa ajasta kului tarkasti tiehen tuijottaen ja tasapainoa pidellen. Kyllä minulle lämmin tuolla reissulla tuli, kun poljin yhdeksän kilometriä edestakaisin hiekkatiellä... 
Kuvassa vielä pahaa aavistamattona lähdössä pyöräilemään.. hehhe. Lenkin jälkeen käperryin hetkeksi etuoven kuistille sohvalle loikoilemaan ja nautiskelemaan valohoidosta. Sitten sain miehestä toverin siivoamisessa, kun pihahommiakaan ei  ole hänelle nyt. Nyt on puhdas koti ja oikein tyytyväinen mieli. Illalla vielä saunaan ja hyvissä ajoin nukkumaan että jaksaa herätä aamuvuoroon virkeänä!

Viime vuonna tilailtiin useaan otteeseen anoppini kanssa Hollannista Riviera Maisonin tuotteita joita kaikkia en ole laittanut edes vielä esille. Vierashuoneen valmistuttua pääsi Riviera Maisonin Shawl Hook esille. Tähän pujottelin lempikoruni esille, tosin yksi sydänkoru on hukassa! Pidän tästä korutelineestä kovin, hieman erilainen kuin korutelineet yleensä. Sopivan yksinkertainen, mutta tuo ripauksen luksusta arkeen.  


Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille! Lenkkeilkäämme ahkerasti!

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentista :-)