SOCIAL MEDIA

lauantai 9. huhtikuuta 2016

Koiranpeti

Heissan heissan!


Täällä vietetään ykkösvapaata ahkerana ja tällä hetkellä pidän luovaa taukoa kevätsiivouksesta kirjoittaen tätä postausta. Minun piti aloittaa kevätsiivous jo hyvän aikaa sitten, mutta tuli aina jotain muuta muka ja en jostain syystä saanut itseäni niskasta kiinni. Nyt kuitenkin viimepäivinä olen sen vihdoin aloittanut ja saanut kaksi huonetta jo siivottua. Kevät siivouksella tarkoitan siis sitä, että kaikki kaapit myös tyhjennetään ja puhdistetaan sisältäpäin. Kun kaikki kaapit on tyhjennetty niin pestään myös ikkunat. Iso urakka vielä edessä! Kevätsiivous on kuitenkin hirmuisen mielekästä puuhaa minusta, kunhan sen saa aloitettua. On jotenkin rauhoittavaa tyhjentää kaappeja ja heitellä surutta kaikkea turhaa/käyttämätöntä pois. Minulla on nyt jo kertynyt yksi jätesäkillinen kaikkea turhaa vaatetta ja tavaraa mitkä saa häippästä tästä huushollista ylös vintille tai uuteen kotiin.

Blogiani seuranneet tietävät että meille on tulossa lähiaikoina villakoiranpentu. Voi kuinka me sitä odotetaan! Ollaan maltillisesti tehty hankintoja sitä varten ja ensiviikolla täytyy jatkaa tarvikkeiden hankkimista. Tulevan pentumme nukkumishuone on tämän hetkinen vierashuone joka remontoitiin kevyesti (lattiata lukuunottamatta). Minulle tuotti suurta päänvaivaa löytää sopiva koiranpeti. Käytiin mieheni kanssa läpi tosi monta kauppaa, mutta mistään en löytänyt mieluista. Lopulta löysin kuitenkin kotimme muuhun sisustukseen natsaavan ja ennenkaikkea tulevan perheenjäsenen arvon omaavan koiranpedin.

Ja sitten kun ollaan aikuistuttu hieman, eikä pureskella enää kaikkea kiinnostavaa rikki, niin siirrytään isojen tyttöjen vuoteeseen.. Niin ainakin tämä "mamma" toivoo. Entinen peti toivottavasti siirtyy olohuoneeseen ja tämä tulisi tilalle:
Mukavaa viikonloppua kaikille! 

6 kommenttia :

 1. Ai miten ihana koiranpeti! harmi kun meidän rontti on niin iso ettei tuommonen sille riitä. :( Tosi upea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai teilläkin on koira! :-) minkä rotuinen? Toivottavasti meidän keskari villakoira mahtuu tuohon, ei ollut isompaa kokoa tuosta rottinkisesta. :) mukavaa viikkoa!

   Poista
 2. Oi, kylläpä teidän hauvelilla tulee olemaan kauniit puitteet nukkumiseen! :) Kunnon kevätsiivous ei muuten olisi hassumpi idea meilläkään, erittäinkin toteutettava idea :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. Jep, toivottavasti pedeillä arvoa antava on tämä tuleva hauva eikä pure niitä rikki :D tsemppiä kevätsiivoukseen!

   Poista
 3. Oi aivan ihana tuo musta peti! Mistä löysit ja olikohan noita muun värisenä? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä molemmat löytyi kodin1 :) mustana oli vaan. Ilmeisesti musta peti amanda B mallistoa, en oo käynyt sieltä kurkkaa

   Poista

Kiitoksia kommentista :-)