SOCIAL MEDIA

keskiviikko 27. huhtikuuta 2016

Falling in love with you.

Oikein hyvää aamua!

MInusta on tullut oikea urheiluhullu. Jos pariin päivään ei pääse joko lenkille tai salille niin alkaa huomaamaan itsessään selvää levottomuutta ja turhautumista. Se mitkä vibat saa siitä kun kävelee itsekseen kuunnellen musiikkia ja katsoo maisemia, mieli oikein lepää. Puhumattakaan siitä sitten kun salilla rääkkää ihteensä niin  että aina sarjan viimeiset kuusi toistoa ovat hirveätä! Se on ihan mahtava fiilis. Mutta ehdottomasti tämän viikon parhaimmat fiilikset löytyvät eiliseltä.

Toissapäivänä pidettiin mieheni kanssa kiirettä kotona ja tehtiin hätäisiä viimehetken järjestelyitä kotona Falling in love with you varten, eli Hilkkaa varten. Siivosin kodin vielä kertaalleen ja mies tälläili sähköjohtoja piiloon yms. Päivät ovat olleet aika harmaita, mutta usein iltaa kohden selkeytyneet ja aurinkokin paistanut silloin kivasti. 

Onneksi nyt on kesä tulossa ja on valoisaa. Matot laitettiin syrjään Hilkan takia ja olohuoneen ilme muuttui tietenkin tummaksi ja raskaaksi, mutta onneksi oltiin laajennettu olohuone aikaisemmin ja sen avaruus ja kaksi ikkunaa tuovat tarvittavan kirkkauden huoneeseen. Eikä siis tälläiset matot syrjään jutut ole maata kaatavia tai oikeastaan harmita sen kummemmin minua, mutta mainitsin asiasta kun pääasiassa sisustukseen liittyviä postauksia tulee tehtyä. Ihmeellisen hyvin saatiin unta maanantai iltana, vaikka molempien mielessä oli kokoajan Hilkka.

Noh, tiistaina suunnattiin auton keula kohti kasvattajan kotia. Kasvattaja näytti meille vielä kertaalleen pentukoiran pesun, kuivauksen ja trimmauksen. Tähän asiaan saadaan sitten miehen kanssa todellakin skarpata itsemme, koska hirveän surulliselta se kuullostaa kun pentukoira pelkää föönin ääntä ja trimmikonetta ja rimpuilee ja vinkuu kokoajan. Mutta toivottavasti Hilkka tottuisi siihen! Aika hurahti mennä tosi nopeasti kasvattajalla ja olin niin liikuttunut ja vaikuttunut siitä, kun kasvattaja yhdessä Hilkan emon kanssa tuli meitä saattamaan autolle ja Hilkan emo katsoi rauhallisesti pentuaan viimeisen kerran  vähään aikaan. ( Suunnitelmana käydä maakuntamatkalla kasvattajan luona vielä tämän vuoden puolella uudelleen )
Ensimmäisen vartin ajan Hilkka itkeskeli ja oli levoton sylissä. Sitten se nukkui sylissäni rauhallisesti loppumatkan. Hiljaista tyttöä oltiin vielä kotipihassa, mutta sisälle kun päästiin alkoi uuden kodin tutkiminen. Välillä tutkimisen lomassa pientä itkuisuutta, mutta rauhoittui kun sai huomiota. Ja mikä yllätti, niin Hilkka otti rottinkisen pedin heti omakseen. Se kuljetteli kaikki lelunsa sinne ja nukkui eilisen illan aikana useat päiväunet siinä. Vaikea ottaa siitä kuvia, kun se ei malta pysyä paikoillaan. Tietenkin tälläiset unikuvat on helppoja ottaa. Välillä Hilkkaa itketti oma peilikuva, varmaan ajatteli siinä olevan sisaruksen? Meillähän oli näköjään epärealistiset haaveet Hilkan nukkumisen suhteen. Minä kun olen koirille pahasti allerginen, pidin itsestään selvänä että Hilkan kanssa nukutaan pari ensimmäistä yötä vierashuoneessa, MUTTA levitetyllä sohvalla ja Hilkka omassa pedissään kiltisti vieressä lattialla. Noh, kun oli aika lähteä nukkumaan niin Hilkkahan alkoi hyvin äänekkäästi protestoimaan tälläistä julmuutta että yksinään pitäisi muka nukkua. Se vinkui ja pomppi vasten sängynreunaa niin pitkään kunnes sai kiivettyä vuoteeseen ja rauhoittui samantien nukkumaan minun kaulanpäälle. Hilkka voitti meidät kyllä ihan sata nolla, eli purettiin peti ja laitettiin patjat lattialle ja Hilkka kömpi siihen meidän keskeen nukkumaan oikein tyytyväisenä. Yöllä neiti ei itkenyt kertaakaan. Aamuyöstä herättiin aikaisin ja käytettiin sitä ulkona jonne se teki hienosti tarpeensa. Yhdet pisut löytyi myös lattialta yön jäljiltä. Onneksi se osasi rauhoittua ulkoilureissun jälkeen ja näi nukkumaan miehen kanssa vielä vierashuoneeseen. Itse kömmin viettämään "omaa aikaa", eli keittämään kahvit ja kirjoittamaan tätä postausta. Hilkka nimittäin nukkui aikalailla kokoyön minun vieressä paikkaa vaihtaen. Välillä minun jalkopäässä, välillä minun selän päällä ja välillä samalla tyynyllä minun kaulan alla. Piti minut kyllä liikkeillään hyvin hereillä pitkin yötä. 

Mitä allergiasta, niin syön tällä hetkellä allergialääkkeitä nyt päivittäin. Eilen illalla ei minkäänlaisia oireita tullut ja yöllä vaikka Hilkka nukkui tosiaan ihan poski vasten minun poskea niin ainoat oireet mitä yöllä tuli oli kaksi kertaa aivastaminen (ilman nielun kutinaa) ja jossain vaiheessa mulla oli nenä tukossa jonkin aikaa. Eli hyvin hyvin miedot oireet. On tämä niin uskomatonta kyllä. Meidän yksi haave on toteutunut <3

Mukavaa huhtikuun viimeistä viikkoa kaikille!

2 kommenttia :

 1. Moikka,

  Mistä toi olohuoneen sohvapöytä on ja minkä hintainen se on? Onko se muovia vai lasia? :)

  Tosi kaunis koti teillä!

  VastaaPoista
 2. Heippa Anonyymi,

  Sohvapöytä on Aava nimeltään, löytyy ainakin Stemmasta. Näköjään 199e tarjouksessa nyt ;-) kiitoksia paljon ja kiitoksia kun kirjoitit.

  VastaaPoista

Kiitoksia kommentista :-)