SOCIAL MEDIA

keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

Tyytyväinen nainen.

Heippa,

Nyt tuleekin pitkästä aikaa vähemmän sisustuspainotteinen postaus. Tänään vietin oikein rentouttavan ja miellyttävän päivän, mikä minulla tarkoittaa sitä että on PALJON mukavaa ohjelmaa tiedossa. Töiden jälkeen kiirehdin ensin hierontaan. Niska, hartiat ja koko selkä sai kyytiä tunnin ajan ja hieromisen jälkeen oli niin hyvä ja ystävällismielinen olo. 

Seuraavaksi menin kampaajalle ja hiukset sai kyytiä. Itse ja varmasti moni muukin on kauhistellut mm. Instagramissa minun hiuksieni maantien harmaata juurikasvua joka on saanut kasvaa vapaasti reilun puoli vuotta. Tyvi värjättiin tummaksi ja latvat kirkastettiin kevyesti vaalentamalla. Ensi kerralla sitten lisää taas vaaleata, koska sisälläni asuu selvä vaaleaverikkö. Eikö olekkin jännä että kesää kohden sitä alkaa aina haluamaan vaaleita hiuksia? Minulla siis. 

Hiukset ennen:Ja nyt,

Asiasta toiseen. Meillehän on tulossa pian uusi perheenjäsen jota odotetaan jo kovin. Villakoira vauvamme on siis tulossa jos kaikki menee hyvin niin ensikuun loppupuolella-toukokuun alussa. Paljon uusia taitoja ja tilanteita tulossa meidän kotiin, muunmuassa trimmausta, kylvettämistä, puudelipyykkiä ja opettamista. Innolla odotan!

Ps. aloitettiin yhden vierashuoneen kevyt remontti, eli remonttipostauksia tiedossa kevään aikana!

Hyvää loppuviikkoa kaikille! <3

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentista :-)