SOCIAL MEDIA

lauantai 5. maaliskuuta 2016

Ripaus kevättä.

Heissan puput!

Joko siellä odotetaan pääsiäistä ja on alettu ripottelemaan ympäri huushollia kaikkea pääsiäiseen liittyvää? Täällä ei ole, mutta kevättä senkin edestä. Eli käytännössä se tarkoittaa sitä että kaikki sellainen talvinen on saanut väistyä ja tilalle on aseteltu väriltään keväisempiä tekstiilejä, koriste-esineitä, kynttilöitä, pieniä yksityiskohtia yms. Pääsiäisen kunniaksi uskon ostavani tuoreita tulppaaneja ja sisustan kotiani korkeintaan pajunoksilla ja tätitettävän tekemällä virpomisoksalla.

Viime vuonna hankkimani lampaantaljat joita minulla on itseasiassa aika monta ( 5kpl ) laitoin muovipussiin ja siirsin pakastimeen "puhdistumaan" pariksi päiväksi. Pari vaaleaa taljaa jätin vielä toistaiseksi sisustuselementeiksi. Olohuoneessa oleva puusohva raikaistui jo pelkästään lampaantaljojen poiston takia ja tilalle laitoin pari vaaleanpunaista sisustustyynyä. Riviera Maisonin double hurricanesta keräsin tuunaamani talvikävyt (Muistatko?) pois ja laitoin vaaleanpunaisen kukkakynttilän tilalle; romanttista ja hyvin yksinkertaista. Viime keväänä valkkailin kevät värin kotiimme ja se siis on vaaleanpunainen. Tähän värivalintaan olen edelleen oikein tyytyväinen... Muitakin värejä tulee laitettua, mutta pääasiassa  tätä vaaleanpunaista. 


Hirveästi tekisi mieli ostaa vielä vaikka mitä keväisiä juttuja kotiin, mutta edelleen pidättäydyn niin hyvin kun nainen nyt pystyy pidättäytymään kaikenlaisesta ei niin tärkeästä shoppailusta. Torstaina oli ihan mahtava keli ja herättiin mieheni kanssa tosi aikaisin, juotiin kiirreettömästi kahvit ja minä aloin siivoamaan huushollia ja mies remontoimaan yhden makuuhuoneen parissa. Jaan kuvan teille sen päivän aamusta, niin kirkasta oli jo hyvissä ajoin, sieltä se kevät ja kesä tulee!
Hyvää lauantai iltaa kaikille <3


Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentista :-)