SOCIAL MEDIA

tiistai 29. maaliskuuta 2016

Kupliva pääsiäinen.

Heippa!

Kyllä täytyy ensimmäiseksi todeta ja päivitellä tätä ajankulkua taas. Siis kohta on jo huhtikuu, miten tämä aika menee näin nopeasti? Tämä kevät on kyllä ollut aivan ihana. On tullut nautittua ulkoilmasta ihan erilailla ja energiaa on löytynyt paljon. Ja löytyy edelleen.

Minulla oli viikonloppuna lauantaina vapaailta ja päätettiin yhdessä ystävättäreni kanssa kilistellä pääsiäisen kunniaksi. 

Mukava oli vaihtaa kuulumisia pitemmän kaavan mukaan ja tälläytyä yhdessä. Viini ja kuohuviini virtasi ja että meillä oli mukavaa! Seuraavana päivänä oli tukka kovin kipeä ja totesin etten juhli enää oikeastaan ikinä. En muista milloin viimeksi minulla olisi koskenut niin paljon päähän, ihan hirveä olo. Onneksi sitä kesti vain pari tuntia ja lähdettiin mieheni kanssa kaupungilla käymään ja tietenkin mun oli saatava jotain suolaista ja epäterveellistä taltuttamaan olotilani. Maanantaina oli pikainen paluu arkeen ja kävin yhden vuoron tekemässä päätyössäni. Töiden jälkeen käytiin kummitytön syntymäpäivillä ja myöhemmin illalla paisteltiin makkaraa ulkona meillä miehen ja hänen siskon perheen kanssa ja nautittiin ulkoilmasta. Loppuillasta piipahdettiin vielä anoppilassa saunomassa, oikein mukavasti viikko alkanut siis. Tämä päivä meneekin sivutöissä kuten tuleva viikonloppu myös. Loput päivät päätyössä, eli työntäyteinen viikko tiedossa, huh. 

Nyt sitä joutaakin rauhoittua loppukevääksi ja katsotaan sitten seuraavia juhlia kesällä! Nautitaan ulkoilmasta ja keväästä ilman kipeätä päätä. 
Mukavia kevätpäiviä kaikille! <3

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentista :-)