SOCIAL MEDIA

tiistai 9. helmikuuta 2016

Miniloma & pieniä muutoksia

Moikka.

Arkeen on palattu rentouttavalta viikonlopun mittaiselta lomareissulta. Vietettiin mieheni ja sukulaisteni kanssa perinteinen mökkireissu Vuokatissa. Omalta osaltani lomaan kuului pientä urheilua ja senkin edestä hyvin syömistä. Ja hieman tuli myös kilisteltyä, nyt kyllä pidän kevääseen asti juhlatonta aikaa! Perjantaina oli ihan huippu keli, harmi kun aurinko ehti paistaa niin vähän aikaa. Sitä odotetaan kevättä jo niin paljon. 
 Toi kalahampurilainen oli muuten ihan älyttömän hyvää, harmi kun en jaksanut syödä ateriaa kokonaan! Tämä kuva siis lauantai illalta kun lähdettiin miltein kaikki syömään mökkiporukastamme. Ihan älytöntä että nyt on jo helmikuu kohta puolessa välissä, miten toi aika menee niin nopeasti? Ollaan kotona pidetty hyvin hyvin hillittyä linjaa remonttien suhteen, koska tällä hetkellä ei säästellä remontteihin, vaan meidän tulevaan perheenjäseneen, eli villisvauvaan jonka tarkoitus olisi tulla meille keväällä. Tätä onkin odotettu vuosia. Jotain muutoksiahan sitä tämä duracel-pupu kuitenkin kaipaa kotiinsa, joten jo aikaisemmin hyödylliseksi keinoksi todettu järjestyksen muutos toi lohtua sisustusvimmaani. Tosin pienillä muutoksilla mentiin tällä kertaa. Riviera Maisonin valokuvakehykset koristivat aikaisemmin eteisen käytävän seiniä, nyt siirrettiin nämä olohuoneen puolelle tummaa hirsiseinää vasten. Ja olohuoneen seinällä olevat neutraalimmat kehykset siirtyivät eteiseen. Enää tarvitsisi valita sopivat kuvat kehyksiin.
Eteisen käytävän päässä oleva musta sivupöytä huutaa yläpuolelleen jotain seinälle, joko peilin, ison valokuvan tai taulun. Saatan ehkä kallistua taulun puolelle, jos sopivan jostain ensin löydän.Hyvää loppu viikkoa! <3

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentista :-)