SOCIAL MEDIA

maanantai 22. helmikuuta 2016

Aika kevyt resepti.

Heippa!

Aika pitkä väli taas vierähtänyt viime postauksesta. Kotona kun ei oikein tapahdu mitään sisustukseen tai remonttiin liittyvää, niin koen aiheiden keksimisen näköjään kovin vaikeaksi. Haluaisin pääasiassa postauksien liittyvän kuitenkin meidän kotiin, remonttiin, sisustukseen, ripauksella lifestyleä. Mutta, kun täällä nyt edelleen säästetään villlisvauvaan ja remonteiden suhteen pihtaillaan niin tätä muuta yleistä höpötystä tulee sitten enemmän. 
Näistä vihanneksista ja paketista kananjauhelihaa loihdin oman versioni kesäkurpitsa "pastasta", eli jossa itse pasta korvataan kesäkurpitsalla. Ostin joskus viime kesänä wishiltä halvan vihannes "myllyn" johon esim. juuri tämä kesäkurpitsa laitetaan sisälle, pyöritellään ja alkaa tulla nauhamaista kesäkurpitsaa. Paistoin ensin j-lihan ja sipulit. Lisäsin kesäkurpitsan, tomaatit ja pilkotun paprikan. Hauduttelin pannulla n. 30 min ja maustoin suosikkimausteillani (tilli, suola & pippuri). Kännykkäni kamera ei nyt oikein tehnyt (niinkuin ei yleensäkkään) oikeutta näille kuville, mutta tuo valmistamani annos oli tosi hyvää! Ja näytti livenä huomattavasti paremmalle kuin kuvissa. 

En ihan kokatessa ole viettänyt kaikkea vapaa-aikaani kotona, vaan aloitin pienen projektin taas. Tällä kertaa nappasin olohuoneessa olevan puisen, ruskean peilin ovilla mukaani vierashuoneeseen ja aloin maalaamaan sitä. Lopputuloksesta laitetaan luonnollisesti kuvia sitten kun se on valmis. 

Mies aloitteli myös projektin; mummoni vanhan keinutuolin entisöinnin/korjaamisen. Tästä en kuitenkaan taida tehdä postausta, mutta jos jotakin kiinnostaa keinutuolin korjaus, on aiheesta tehty postaus täältä. Aikaisempi mieheni korjaama keinutuoli näkyykin alla olevassa kuvassa. 


Yhtenä siivouspäivänä räpsin pari kuvaa olohuoneen puolelta. Tänä keväänä olohuoneeseen saa kyllä tulla uusi matto lasipöydän alle. Sopivan näköisen & hintaisen löydettyäni. Myös haaveissa uusi peili olohuoneeseen! 

Alkuviikko hurahtaa sivutöissä ja keskiviikkona jatketaan päätyössä! Hyvää loppuviikkoa kaikille <3Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentista :-)