SOCIAL MEDIA

torstai 14. tammikuuta 2016

Tarinaa keittiöstä & haaveena pariovet


 Hyvää torstai iltaa kaikille,

jos olisi remonttirahaa paljon, niin ehdottomasti haluaisin keittiöön uudet kalusteet ja kevyen pintaremontin, kevyellä tarkoitan kaikkea loppua mitä ei olla vielä tehty kuten lattia, katto, välitilan laatoitus, listojen vaihto ja uunin takana olevan seinän slammaus, eli rivien välistä lukien meidän keittiössä ei ole juuri remonttia tehty, kahden seinän tapetointia lukuunottamatta. Keittiössämme tykkään siitä, että se on olohuoneen vieressä ja se on osittain avonainen, jääkaappia ja pakastinta kehystää molemmin puolin holvikaaren muotoiset ovettomat aukot. Keittiöntasot ovat kiveä ja niissä yhdistyy harmaa ja musta. Keittiö on kooltaan suhteellisen iso ja siinä on paljon kaappitilaa mikä oli top 3 kriteerilistalla taloa ostaessa, toimiva keittiö siis. Noh, sellaisia remonttirahoja saa pankista tai lotosta voittamalla tällä hetkellä joten keittiössä on tyydyttävä yksityiskohtien hiomiseen jotka eivät kuitenkaan pääse niin hyvin oikeuksiinsa kun kokonaisuus ei ole lähelläkään valmista. 

Onneksi viikonloppuna käydään hakemassa vihdoinkin se korkeakiiltoinen valkea keittiönpöytä joka oli hieman hakusessa, kun pöydän mitan tuli olla 200cm eikä perinteistä 180 cm. Keittiön värimaailmassa olen muutenkin pyrkinyt tuomaan esille valkeaa, johon yhdistän lasia, kromia ja rottinkia.

Rottinkinen servettien  säilytyskori, Riviera Maison
Voilautanen kannella, Riviera Maison


Kukkaruukku, Lene Bjerre
Kristalli maljakko, Nachtmann


Säilytyspurkit kahville ja sokerille, Etola
Kahvimitan lasitarjotin, Lene Bjerre Lasinen maljakko, Riviera Maison
Kynttilätuikku, Pentik
Jalallinen kynttilänalunen, Lene Bjerre


Yhden kaappirivin pääty on avonaista mallia kuten kuvista huomaa, johon aika useasti tulee fiiliksen ja vuodenajan mukaan sommiteltua erilaisia koristeita. 

Olen aina ihastellut muiden ihmisten pariovia, jotka ovat sellaiseen hyvin lumoava sisustuselementti kotona. Sellaiset olisi kiva lisä meidänkin kotiin joskus. Eikö?


Kuva lainattu: http://www.ovikauppaerma.com/Ps. Savuttomana pysytty! Hyvää loppuviikkoa!


Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentista :-)