SOCIAL MEDIA

sunnuntai 3. tammikuuta 2016

#talvisisustus & lupauksia
Hyvää uuden vuoden alkua kaikille,

aloin kaipaamaan kotiin jotain talvisisustukseen sopivaa pientä silmäniloa mikä ei olisi jouluinen, eikä liian keväinen. Sellaista pientä, talvista ja kimaltavaa mitä voisi kynttiläasetelmiin laittaa koristeeksi? Sitten muistin selailleeni joskus internetistä käpyjen askartelua. Joten eräänä iltana nappasin miehen mukaan, taskulampun oikeaan käteen ja suunta kohti takapihallamme olevaa metsää. Kerättyämme sopivan määrän käpyjä laitoin ne uunin päälle kuivumaan seuraavaa päivää varten. Seuraavana aamuna maalasin kävyt valkeaksi. Sitä seuraavana iltana maalailin vielä glitter kynsilakalla kävyt läpi. Hyvin yksinkertaista ja olen lopputulokseen tyytyväinen. Luonnonkäpyjen lisäksi askartelin kaapissa melkein unohtuneet ja lojuneet tuoksuvat koristekävyt uuteen uskoon. Asettelin tuunatut valkeat kävyt RM double hurricaneen ja LB tarjottimelle tuikkujen toveriksi.

Uusi vuosi tuli, meni ja hyvin lyhyellä kaavalla toteutettuna itselläni tällä kertaa. Juhlat jäivät kyllä niin lyhyeen että ihan hävettää. Oli suunnitelmana nauttia hyvästä seurasta, ruuasta ja juomasta. Ihastella ilotulituksia pitkälle yöhön asti. Noh, minulla muistikohdat kyseiseltä illalta jää pariin epäolennaiseen hetkeen ja seuraavaan aamuun jolloin herään tukka sotkuisena anoppini yläkerrasta. Hieman kyllä harmitti kun tuli oltua niin iloisesti sekaisin, mutta puolustukseni sanon kyllä sen että en yksinkertaisesti ole tottunut tällä light-versiolla itsestäni juhlimaan (-35kg) ja viimeisen puolen vuoden aikana tuli tosi vähän juhlittua muutenkaan, enkä ollut syönyt tarpeeksi kyseisenä iltana. Asiasta toiseen kuitenkin, useampi tuttu on tullut tehneeksi uuden vuoden lupauksia, elämäntaparemonttia sen sellaisia. Itsellänikin on tänä vuonna rima hyvin korkealla lupauksien suhteen ja ehkä tänä vuonna sitten onnistun tavoitteessani. Olen luvannut itselleni uuden terveellisemmän elämän, johon kuuluu ravinnon ja urheilun lisäksi kuuluu myös savuttomuus. Joten nyt voin ylpeänä kertoa olevani savuttomana jo yhden kokonaisen vuorokauden, eli ensimmäinen askel on nyt otettu. Pitäkää minulle peukkuja! Tähän yhdistettynä sitten vielä loppurutistus painonpudotuksessa, eiköhän siinä ole tälle alkuvuodelle tarpeeksi haastetta?

Nyt poden flunssaista oloa pitkästä aikaa. Hyvä syy maata vain sohvalla ja katsella maratoonina elokuvia. Hyvää tulevaa viikkoa kaikille!  Odotan kuitenkin innolla jo hiihtokelejä!2 kommenttia :

  1. Oikein paljon tsemppiä savuttomuuteen! hmm moneskohan vuosi itelläni on jo savuttomana.. aivan huippu päätös, kyllä se siitä helpottaa, mieli lujana :)

    VastaaPoista
  2. Kiitti kaima! Joo ihan outoa kun on ollu jo kohta kaksi viikkoa savuton. Hajuaisti ihan älyttömästi parantunut, vaikka mitä tuoksuja haistaa nyt :D ja tämä rahan säästäminen tässä!

    VastaaPoista

Kiitoksia kommentista :-)