SOCIAL MEDIA

torstai 7. tammikuuta 2016

Siivouspäivää & treenijuttuja

Hei ja hirveän kivaa kirpeää pakkaspäivää!

Siltä musta ainakin nyt tuntuu, kivalle, kirpeälle, hirveälle ja kylmälle. Savuttomana ollaan pysytty ja tästä ehkä johtuu se pieni hirveyden tunne, onneks tiiän että tämä olo menee ohi kun malttaa vielä pari päivää. ( ainakin viimeksi helpotti pahimmat olotilat viikossa)

Ihan hurjat pakkaset tuli ainakin tänne savoon ja on ollut milloin leivinuuni ja milloin puusauna lämpimänä, eilenkin käytiin kaksi kertaa saunassa koska teki vaan mieli. Viikonloppu meni toipuessa uudesta vuodesta ja oikeastaan koko alkuviikko. Tuli flunssa ja sai hyvän syyn loikoilla sohvalla ja katsoa maratoonina greyn anatomiaa. Unirytmi mennyt ihan sekaisin ja olo on hirveän vähä energinen, kiitos oman loman. Nyt pikkuhiljaa kuitenkin paluu arkeen ja eilen siivottiin koko huusholli ja sen innoittamana selailin pinterestiä pitkään suunnitellen tulevaisuuden hankintoja. 


Kyllä tarkenee, - 30 hrr..Ne jotka ovat vilkaisseet minua Instagramissa ovat huomanneet että minähän olen hurahtanut nyt urheilu korsettiin. Hankin omani wishiltä ja kyseinen tuote on käsittääkseni kopio laadukkaista merkki treeni korseteista (joku korjatkoon jos olen väärässä) ja nyt tarkoituksenani on käyttää sitä ainakin pari kk seuraten tekeekö se mun vyötärölleni, selälleni tai mihinkään muuhun muutosta. 
Olen käyttänyt treeni korsettia nyt n. kaksi viikkoa, päivittäin 5-10h noin. Ensimmäisen viikon jälkeen sain kiristää korsetin niin kireälle kuin menee( kolme kiristys "pykälää" ) ja kireimmällä se on juuri nytkin, hurjaa. Epäilen että olen ensimmäisen viikon alussa ollut niin turvoksissa ja nesteet on alkanut lähteä liikkelle kropasta tai jtn. Joka tapauksessa ihan ensimmäiset päivät jo toivat kivasti ryhtiä selkään ja sitä huomaa nyt istuvansa silloinkin kun korsetti ei ole yllä niin selkäsuorassa, tämähän on vain hyvä asia. Selkään ei ole myöskään koskenut niin paljoa kuin yleensä. Täytyy hankkia pienempi koko tähän pian.Hyvää loppuviikkoa kaikille!

2 kommenttia :

  1. Treenikorsetti, kuulostaa jännälle. Kerrohan myöhemmin siitä vielä lisää! :)

    VastaaPoista

Kiitoksia kommentista :-)