SOCIAL MEDIA

perjantai 29. tammikuuta 2016

Clean-the-house-day & mökkiviikonlopun odottamista.

Heippa!


Viikko on taas hurahtanut töiden merkeissä ja viikonloppua jatketaan samoilla linjoilla. Ensi viikolla lähdetäänkin sitten parin päivän reissuun ja vietetään vapaa viikonloppu. Ja rentoudutaan kunnolla. 

Minä tosin kuuluun niihin ihmisiin jotka saavat arkeensa energiaa toiminnasta, kuten siivoamisesta, urheilusta, kiireisestä työpäivästä ja muusta vastaavasta. Monesti suunnittelenkin vapaapäivilleni paljon askareita ja tekemistä. Välillä kuitenkin pidän vuorokauden mittaisia elokuva-maratooneja ja makoilen sohvalla tekemättä mitään muuta. Hyvin maanis-depressiivistä eikö? No ei, oikeasti vain tykkään touhuta kaikenlaista. 


Eräänä iltana mun rupesi tekemään hirveästi mieli kaalilaatikkoa. Sitä kuitenkin oli saatava äkkiä ja kevyempänä versiona (ilman riisiä ja jauhelihaa yms) joten tein tälläisen oman kevyt-versioni "laatikosta". Keitin pieniä ruusukaaleja kattilassa n. 15min jonka jälkeen pilkoin ne pieneksi paloiksi. Paistoin paistinpannulla kera öljyn, sipulin ja raejuuston. Raejuusto suli ihanasti kasvisten joukkoon ja lisäsin pari kalkkunanakkia joukkoon, lopuksi vielä kurpitsa-puolukkahilloa kylkeen. Nam! Nopea ja todellakin kevyt resepti tämä tässä hei.
Kuvasarjaa energian latauksesta, eli siivouspäivältä alkuviikosta. Minäkin hurahdin tuoreisiin tulpaaneihin joita ostin kaksi kimppua kotia koristamaan. Miten paljon ne piristääkin!
Palataan ensiviikolla!


3 kommenttia :

  1. Niin mielellään aina lukee sinun kuulumisia, mukaansa tempaava kirjoitustyyli sinulla ja vallan nättinä olet kuvissa! Rentouttavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia kaima <3 samaa sanon sinusta ja blogistasi! Hyvät vkl myös sinne.

    VastaaPoista
  3. Kiitoksia kaima <3 samaa sanon sinusta ja blogistasi! Hyvät vkl myös sinne.

    VastaaPoista

Kiitoksia kommentista :-)