SOCIAL MEDIA

lauantai 5. joulukuuta 2015

Uutta eteistä

Ensimmäiseksi toivotan hyvää itsenäisyyspäivää kaikille etukäteen, koska huomenna tiedän etten kirjoita postausta. Viime vuonna vietettiin mieheni kanssa itsenäisyyspäivää anoppini luona. Tänä vuonna vietän sen kotipaikallani mummolassa. Ollaan mummon kanssa käyty ostamassa kaikki tarvittava huomista varten. Joten huominen menee sisätiloissa villasukat jalassa seuraten linnanjuhlia, maistellen glögiä ja ehkä nautin pari palaa suklaata. 

Kotona remonttihommat on aika hyvällä mallilla. Seinien pohjatöitä tehtiin viimeksi olohuoneessa, eli poistettin tapettia, kitattiin, hiottiin ja mies laittoi pohjamaalin vielä. Enää tarvitsisi pieni pätkä poistaa tapettia ja tehdä samaiset pohjatyöt ja päättää olohuoneen seinän väri. Mahtavaa. ( ja toki viime postauksessa luettelemani muut remppahommat...)

Eteiseen laitettiin samaa laminaattia kuin olohuoneeseen ja sahalta hankitut leveät jalkalistat spraymaalattiin itse listavalkealla värillä. 

Ovien kohdalta jalkalistoja täytyy jollain tavalla tuunata, kun ne ei oikein natsaa ovilistojen kanssa yhteen. Eteiseen joulunhenkeä toivat glitterkimallettu kuusi ( oikeaa kasvin nimeä en muista ) ja perinteinen punainen joulutähti. Samalla hankkimani Lene Bjerren kukkaruukut pääsivät hyötykäyttöön.Kuusen glitterkimalteinen pinta ei oikein pääse oikeuksiinsa näissä kuvissa, mutta se on oikein säihkyvä livenä! Kuvat paljastavat myös eteisessä olevan yhä parkettia. Sitä ei poistettu tämän remontin yhteydessä koska lattiavalinta siihen kohtaan on eri kuin muualla eteisessä.Hyvää viikonloppua kaikille!

2 kommenttia :

  1. Ihanat nuo jalkalistat! ja eteinen on mukavasti saanut joulutunnelmaa. Hyvää viikonlopun jatkoa ja itsenäisyyspäivää :)

    VastaaPoista

Kiitoksia kommentista :-)