SOCIAL MEDIA

keskiviikko 23. joulukuuta 2015

Tähdetön joulukuusi

Hyvää iltapäivää kaikille,


miten aika meni niin nopeasti? Vastahan minä sain vintiltä joulukoristeet esille marraskuun alussa ja niitä aloin pikkuhiljaa ripottelemaan ympäri huushollia. Vannoin itselleni nauttivani joulunodotuksesta 100% mutta toisin kävi. Oikeastaan koko joulukuu meni stressaten erilaisia asioita, mutta tänään minä huokaisen. Ja huomenna. 

Olen aina ollut perinteisen kuusen ystävä, kunnes tänä vuonna sain ärhäkän allergisenreaktion kuusen oksista tehdessäni jouluista asetelmaa. Oikea kuusi sai jäädä unholaan ja tilalle hankittiin muovinen tekokuusi. Mielestäni kuusi sellaisenaan oli jo hyvin kaunis, tummanvihreät neulaset runsaalla tekolumella peitettynä ja kuusessa oli myös valmiiksi paristokäyttöiset valot. Laitoin kuitenkin lisäksi tutut, tuikkivat jouluvalot toveriksi. Valitsin koristeiksi hopean, harmaan ja valkean värisiä joulupalloja. Lisäksi muutaman mustan koristepallon. Joulutähteä en laittanut kuuseen ollenkaan, koska en yksinkertaisesti löytänyt siihen esteettisesti sopivaa tähän hätään. 

Minulla/meillä tuntuu nuita muuttujia tulevan aika usein, viimeksi kun mietittiin joulusuunnitelmia oli tarkoitus viettää joulu kuten edellisenä vuotena, eli kahdestaan kotona. Kuinkas kävikään, huomenna tarkoitus on käydä ainakin kahdessa eripaikassa oman kodin lisäksi. Luvassa autolla ajelemista lumisessa säässä. Itse ainakin olen hyvin tyytyväinen tähän ratkaisuun. Tuntuu enemmän joululta kun sitä saa viettää useamman läheisen kanssa. 

Ja loppuun,


Rauhallista joulua ja onnellista uuttavuotta kaikille!


6 kommenttia :

 1. Harmi tuo allergia :/ Kaunis kuusi<3 ihanaa joulua ja uuttavuotta! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia Meiju <3 Joo kyllä itseänikin hieman harmitti, mutta olen aikalailla tottunut allergikkona että näyttää tulevan millon mistäkin nuita reaktioita. Ja mies oli ainakin hyvillään kuusesta kun ei tarvitse joka vuosi ostaa oikeaa kuusta enää. Sitä samaa teille myös!

  VastaaPoista
 3. Rauhallista joulua tännekin! Tuollainen tekoluminen kuusi on kyllä niin kaunis :) Itsekin tuollaisesta haaveillut monena jouluna, mutta haluan ennemmin pitää aidon kuusen. Ehkä joku joulu keksin miten aitoon kuuseen saisi tehtyä vastaavan lumipinnan :D

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia kommentistasi sisustustajaelämää. Sellainen lumipinta aidossa kuusessa olisi kyllä mahtava, vaikka en oikeaa kuusta kotiini nyt ainakaan pariin jouluun aijo hankkia :)

  VastaaPoista
 5. Todella kaunis kuusi.<3 Mistä löysit? Ihanaa joulunaikaa!

  VastaaPoista
 6. Kiitoksia Jemina. Kuusi on ostettu etolasta, pop-up niminen :) mukavia juhlapyhiä sinulle myös!

  VastaaPoista

Kiitoksia kommentista :-)