SOCIAL MEDIA

perjantai 11. joulukuuta 2015

Pentikin lasipallot


Moikka,

Täällä eletään edelleen "pienen" kaaoksen keskellä ja kohta taitaa tulla kiire. Onneksi molemmilla on viikonloppu nyt vapaana niin ehditään ahkeroida olohuoneen seinien kanssa taas. Kulunut viikko hurahti pitkillä vapaapäivillä ja sivutyössä kotipaikalla. Kotiin tultuani aloitin välittömästi suursiivouksen mikä oli pyörinyt ajatuksissa toistuvasti tätä remonttipölyä hengitellessä allergia astmaatikkona. Kaikki tekstiilit verhoja ja yhtä lampaantaljaa lukuunottamatta on nyt tuuletettu ja tampattu kunnolla pölystä, siis kaikki muut! Joulusiivousta ennakoiden tämä vuorokauden kestänyt pölystä-eroon-projekti oli hyvä veto.

Olkkarin seinä on saanut väriä päällensä jo osittain, enää 1/3 seinästä jäljellä pohjatöineen. Esittelen uudistunutta olohuonetta myöhemmin. 


Nämä suloiset Pentikin lasiset pallot hankin tulevia jouluja varten sillä periaatteella, että joka vuosi voisi ostaa ainakin yhden uuden, vähän arvokkaamman joulukoristeen. Joulukuusi on tarkoitus hankkia ensiviikolla ja silloin nämä pallot pääsevät sitä sitten koristamaan.

Hyvää viikonloppua kaikille!

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentista :-)