SOCIAL MEDIA

tiistai 29. joulukuuta 2015

Olohuoneen laajennus

Moikka,

tänään oli aivan mahtava keli ulkona, eikö muistakin? Kylmä ilma, auringonpaiste ja kuppi kuumaa kahvia ovat yksinkertaisesti niin hyvää. Töiden jälkeen ajaessa tuttua kylätietä kotiin piti pysähtyä tien reunaan, katsella ympärilleen vain ja napata kuva muistoksi. Teki mieli napata mies kainaloon  ja painella lenkille. Valitettavasti täällä maaseudulla vain ei ole katuvaloja näyttämässä tietä eteenpäin ja yhden pelokkaan otsalamppu-taskulamppu-onneton heijastin-lenkin jälkeen en näe itseäni lenkkeilemässä pimeän aikaan täällä. Ehkä miehen kanssa olisin uskaltanut kuitenkin myös pimeällä lenkille. 
Kotiin päästyäni haistoin heti tuulikaappiin astuessani puhdistusaineen ja puu-uunin rauhoittavan tuoksun, mies oli spontaanisti  siivonnut kotona. Tämän inspiroimana aloin tyhjentelemään ympäristöä joulukoristeista ja nyt meillä sitten ei ulkokoristeita lukuunottamatta ole enää mitään joulua sisällä. 

Siirrytäänpä nyt itse aiheeseen, eli olohuoneen laajennukseen.
Lattiaremontin yhteydessä purettiin olohuoneen ja yhden pienen makuuhuoneen välinen seinä. Olohuone sai kokoa enemmän ja ennenkaikkea valoa, vaikka toinen ikkuna onkin pienempi kuin alkuperäisen olohuoneen ikkuna. Remontin ja sen hirveän kaaoksen keskellä asuminen tuntui välillä todella turhauttavalta, mutta sellaistahan remontit yleensä ovat. Kun seinä oli saatu purettua kokonaan, paljastui entisen makuuhuoneen oven kohdalta lattiasta syvennys johon täytyi tehdä pieni oikaisu valu. Sähköjohtojen kanssa tuli myös pientä ongelmaa, mutta niistäkin selvittiin. 


Olohuoneen tapetti poistettiin ja maalattiin. Väriksi valittiin  aavistuksen siniseen taittava tikkurilan valkama tuomaan pientä viileyttä lämpimän ja hallitsevan sisustuspaneelin kaveriksi. Olohuoneen valkea tiiliseinä myös pääsi enemmän oikeuksiinsa laajennuksen ansiosta. En malta odottaa kun vanha vitriini ja senkki pääsevät uuteen kotiin ja tilalle jotain muuta. Olohuoneen nurkkauksessa näyttää nyt hieman ahtaalta vielä. 

4 kommenttia :

 1. Oi että, kun on kaunista! 😍 ja kivan lisätilan/nurkkauksen toi tuo laajennus. 😊👍

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia kommentistasi satu :-) kyllä, nyt on mukava olohuoneessa oleskella kun ei ole ahdasta. Mukavaa vkl!

  VastaaPoista
 3. Voi miten kauniilta näyttää ♡ ja ihanan avaraa

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia! Nurkkaus hakee vielä tarkoitustaan :-) varasinkin huonekalujen osalta.

  VastaaPoista

Kiitoksia kommentista :-)