SOCIAL MEDIA

keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Olen ollut kilttinä.

Tätä arvioidaan tosin ihan omasta näkökulmasta. Mutta juu, hankin kotiimme laatikollisen säihkyvää joulua Lene Bjerreltä ja pari muuta tuotetta jotka esittelen sitten joskus toiste. Minulla alkoi tänään seitsemän päivän vapaat ja olo on kuin olisi lomalle lähtenyt. Lomalle omaan kotiin missä joulunfiilistely on jäänyt vähille kuluneen viikon aikana kun ollaan mieheni kanssa ahkeroitu olohuoneen kanssa. Olohuoneen ja yhden makuuhuoneen välinen ei kantava seinä purettiin ja parketit revittiin osittain eteisestä pois ja sen hetkisestä olohuoneesta kokonaan pois. Nyt meillä on sitten iso olohuone uudella lattialla! Enää tarvitsee "vain" laittaa katto uusiksi, maalata jalkalistat, eteisen toisen puolen lattia vaihtaa, poistaa olohuoneen tapetti ja maalata seinät sieltä. Tarkoituksena ei missään nimessä ole ährätä koko joulukuuta remontin parissa vaan jätetään suosiolla eteisen lattian toinen osa ja kattojen laitot ensi vuoden puolelle. Marraskuun alussa ehdin hyvissä ajoin aloittaa joulun odotuksen, mutta nyt tämä remontti on tosiaan vienyt meidän kodista joulunhengen. Tänään minä houkuttelin sen sitten uudelleen näillä uusilla säihkyvillä jouluasetelmilla.
RM rottinkitarjotin pääsi uudelle paikalle, olohuoneen lasipöydälle. Aikaisemmin arvioin tarjottimen olevan epäkäytännöllinen kynttilöiden suhteen ja sitä mieltä olen edelleen. Tarjottimen pohja ei ole vakaa, joten mitään erikoisia kynttilöitä en siihen harkinnutkaan vaan Rivieran mini hurricane pääsi tarjottimelle pienen ja jämäkän muotonsa takia. 


Seuraavan jouluasetelman laitoin tv-tason päälle tuomaan vanhan puun rinnalle ripauksen säihkettä. Kyseessä on siis akaasia puusta tehty taso joka maalattiin valkeaksi ja päälle tehtiin taso vanhan ladon seinästä.


Marraskuu oli kaikinpuolin aika kiireistä aikaa. Oli paljon menoja, mm. siskoni toisen lapsen ristiäiset, mieheni siskon valmistujaiset ja aloitettiin tämä remontti melkoisella rytinällä ja töissä luonnollisesti tuli kuljettua tässä ohella. Onneksi tehdiin reippaalla tahdilla lattiaremontti ja seinän purku koska nyt ehtii hyvin käyttää nämä pitkät vapaat hyödyksi ja rempata vielä vähän lisää, että saa sitten oikeasti hiljentyä odottamaan sitä joulua. Vietetään tämäkin joulu samoin kuin viime vuonna, ihan kahdestaan vain. Loppuun laitan vielä kuvat meidän pihamaan sinisestä hetkestä minkä ehdin heti töiden jälkeen kuvata,
Hyvää yötä <3


2 kommenttia :

  1. Remppatohinat päällä, tsemppiä! Ihana kun nyt on pitkät vapaat, varmasti tosi tarpeen niin saa huilatakin rempan aikana eikä töiden jälkeen tarvii itseään ihan piipuun vetää. Ihania bling-juttuja, pitäs kaivaa joulukoristeet tuolta oman kaapin kätköistä ja alkaa valmistella kotia hiljalleen jouluun :) Mukavia vapaita!

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia Meiju ja hyvää loppuviikkoa sinnekkin! Alahan kaivella ne joulukoristeet esille ja esitellä meille lukijoille niin päästään mekin ihastelemaan niitä ;-) teillä on varmasti ainutlaatuinen joulu siellä tänä vuonna pikku neidin kanssa :)

    VastaaPoista

Kiitoksia kommentista :-)