SOCIAL MEDIA

perjantai 25. joulukuuta 2015

Joulun jälkeen..


Hei kaikille,


joulu on nyt vietetty ja että olikin oikein ihana joulun aatto. Herättiin hurjan aikaisin, minä viideltä ja mies jo neljältä kun herätyskello herätti katsomaan uunissa muhivaa kinkkua. Katsottiin jouluohjelmia, paistettiin pipareita ja aukaistiin lahjat. Lisäksi saatiin tehdä lumitöitä, kun edellisenä päivänä lunta satoi niin paljon. Minä sain mieheltäni Nomination Italyn kaulakorun ja mies sai minulta Marttiini nylkykoukun metsästysharrastuksia tukemaan. 


Joulun sää oli ihan mahtava, luminen ja aurinkokin paistoi iltapäivästä.


Lähdettiin ensin mieheni äidin luokse syömään perinteinen riisipuuro lounas lisukkeineen. Ehdimme nähdä pukin saapumisen ja lahjojen jakamisen juuri hyvin. 

Seuraavaksi ajettiin lumisessa säässä minun kotipaikalleni joulupäivälliselle. Tuli syötyä NIIIN paljon ja olo on NIIN turvoksissa nyt, että herättyäni  tänään halusin heittää kaikki joulutavarat vintille takaisin ja alkaa fiilistelemään tammikuuta, uusia kujeita ja sen sellaisia. Nyt on herkuttelut herkuteltu  ja ruetaan kinkunsulattelu hommiin ( itsehän en tosin kinkkua syö...) ja panostan enemmän taas uuteen elämäntapaan, eli terveellisyyteen ja urheiluun, unohtamatta tietenkään kohtuullista hemmottelua silloin 

tällöin. Tänään luvassa kodin lämmitystä, pannullinen kahvia ja kinkunsulattelua.

Hyviä juhlapyhiä kaikille <3

Kuva: Sirpa Kananen

Kuva: Sirpa Kananen
Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentista :-)