SOCIAL MEDIA

maanantai 23. marraskuuta 2015

Tulevia hankintoja


tai oikeastaan haaveita kuvastaisi tämän postauksen otsikkoa enemmän. Meillehän täytyisi hankkia vaikka mitä, mutta haluaisin esitellä teille nyt nämä minun suosikkihankinnat.

Vitriini,

Kuva: www.kalustekauppa.com


pidän vitriinin korkeasta ja kapeasta linjasta. Meillä on kotona valkea, kapea ja korkea vitriini nytkin, mutta malliltaan se on hieman rokokoo-henkinen joka juuri nyt ei enää silmääni niin miellytä. 

TV-TASO, kuva: www.ikea.com

Korkeakiiltoinen valkea tv-taso on löytänyt tiensä monen suomalaisen sydämeen, nyt myös minun. Laatikoston ponnahdussalvat viehättävät kovin, eli tämä säilytysjärjestelmä ei vetimiä kaipaa.
Lisäksi ikean lipasto toivottavasti löytyy meidän kodista ensi vuonna, tosin ehkä pitempänä mallina. Tämä riippuu hyvin paljon olohuoneen lopputuloksesta laajentamisen jälkeen. Meillä on todella iso sohva joka ei anna paljoa tilaa muille huonekaluille, mutta kun olohuoneesta tulee lähiaikoina isompi, niin tietenkin käytän tätä asiaa hyödyksi.

Ja minähän olen haaveillut järkkäristä ikuisuuden joten luonnollisesti sekin löytyy tästä listasta,
Kuva: www.gigantti.fi

Tämä haave ei perusteluja tarvitse.

Minun siskoni pojan ristiäisiä vietettin hiljattain ja vedin silloin vähän löysempää linjaa ruokavaliossani ja herkuttelin muiden mukana juustokakulla ja kalapiirakalla. Noh, pari päivää sitten vietettiin mieheni siskon valmistujaisia ja kohtuus oli kyllä kaukana niistä herkkuövereistä mitkä vedin. Tänään sitten paikkailtiin siskon kanssa asiaa ja käytiin reippaalla lenkillä.Hyvää alkanutta viikkoa kaikille <3


2 kommenttia :

Kiitoksia kommentista :-)