SOCIAL MEDIA

torstai 22. lokakuuta 2015

Olohuoneen uusi valaisin

Heissan,

otsikossa tulikin se tämän postauksen aihe jo esille. Olohuoneen laajennus on lähempänä kuin koskaan. Miehen pelihuoneessa on odottamassa uusi lattia eteiseen, keittiöön ja olohuoneeseen. Ensi kuussa alkaa remonttipölyä löytyä taas tästä huushollista, kun aletaan ensin maalaamaan aikaisemmin hankitut jalkalistat ja poistetaan parketti uuden lattian tieltä, en malta odottaa <3

Kun olkkarista tuleekin iso ja valoisa, ei aikaisemmin hankittu kattokruunu riitä ehkä valaisemaan koko tilaa, vaikka kirkas onkin. ( Tällä hetkellä olohuoneen valaisimena )

Käytiin hiljattain Ikeassa shoppailemassa ja samalla reissulla mukaan lähti Ikean Stockholm valaisin. Valaisin on materiaaliltaan akryylia/muovia, väriltään kirkas ja muodoltaan erikoinen. Lisäksi kattokruunuun verrattaessa modernimpi, joten tämä onkin mielestäni juuri sopiva tummaa sisustuspaneeli seinää vasten. Tuo kivasti raikkautta ja kontrastia. 

 Miehellä oli oma totuttelunsa valaisimeen juuri sen erikoisen ulkonäön takia, mutta itse olin ihaillut sitä jo pitemmän aikaa. Yllä olevasta kuvasta myös huomaa, kun eteisessä aikaisemmin ollut pyöreä peili on siirtynyt olohuoneeseen. Seuraavassa postauksessa esittelenkin mitä eteisessä sitten on entisen peilin tilalla. ;-)

Hyvää loppuviikkoa kaikille <3

3 kommenttia :

 1. Hei!

  Ihanan näköistä tuo paneeli(?) seinissä. Onko mitä ja mistä ostettu? Kerrassaan upean näköistä! :-)

  VastaaPoista
 2. Hei! Onko mitä paneelia käytetty noissa seinissä? Todella kauniin näköistä! :-)

  VastaaPoista
 3. Heippa Josefiina Karhulahti, kyseessä on sisutuspaneeli mikä on itse sävytetty Supi Artic 5124 sävyllä :-)

  VastaaPoista

Kiitoksia kommentista :-)