SOCIAL MEDIA

perjantai 9. lokakuuta 2015

Alkuvuosi

Tammikuu & helmikuu

Alkuvuosi meni tekemättä yhtään remonttia taloudellisen tilanteen takia. Tästä ajasta ei tule oikeastaan hirveästi mitään muistoja. Joten en sen tarkemmin näistä kuukausista kirjoita :-) Muistaakseni maalasimme olohuoneen katon valkeaksi näihin aikoihin. 

Maaliskuu

Kevät alkoi tehdä tuloaan ja meidän kotona alkoi tapahtua muutoksia. Raaskittiin käyttää remonttiin pientä sponsorirahastoamme jonka olimme saaneet isovanhemmiltani tupaantuliaislahjaksi. Olohuoneeseen laitettiin hirsiseinää jäljittelevät sisustuspaneelit. 
Tuli hankittua myös paljon kaikkea vanhaa ja maalaisromanttista kivaa tuotetta kotiin. Huonekaluja, tekstiilejä ja yleistä sisustussälää. Tuunailtiin myös joitakin huonekaluja, kuten mieheni entisöimä vanha keinutuoli ja itse tuunailin rokokoo nojatuolia. Nykyään molemmat huonekalut ovat remonttihuoneessa odottamassa pääsyä vintille. :-D Näin se mieli muuttuu helposti meillä naisilla.. Isosiskoni sai myös esikoisensa tässä kuussa. Ensimmäinen pikkuprinssi syntyi lähipiirissäni siis <3


Maaliskuussa kävi myös mielettömän suloinen pikkunoita,
Hyvää viikonloppua kaikille <3

8 kommenttia :

 1. Hei! Törmäsin kuviisi ja ihastuin tuohon hirsipaneeliseinän väriin! Olemme laittamassa samanlaista hirsipaneelia makuuhuoneeseemme, panelit on jo valmiina mutta väri vielä mietinnössä. Satutko muistamaan tuota väriä? On niin kivan näköinen että tuon värin haluan itselleenkin :)

  VastaaPoista
 2. Heippa, kyseessä on supi artic 5124 :)

  VastaaPoista
 3. Heippa, kyseessä on supi artic 5124 :)

  VastaaPoista
 4. Oi, kiitos tiedosta! Käsittelittekö moneen kertaan vai vaan kerran? :)

  VastaaPoista
 5. Lisäkysymyksiä ::D käsittelittekö pensselillä vai sienellä?

  VastaaPoista
 6. Kaksi kertaa laitettiin ja pensselillä. Hiottiin muistaakseni ensin puuta hieman ja tuo supi artic pitää laimentaa, ohjeen saat siihen varmasti myyjältä:)

  VastaaPoista
 7. Kiitos todella paljon tiedoista! ��

  VastaaPoista

Kiitoksia kommentista :-)