SOCIAL MEDIA

torstai 3. syyskuuta 2015

Villispentu haaveita & neljän euron sisustustyynyjä

Viileää syyskuu iltaa kaikille!


Meidän Nätti orava jäi hiljattain auton alle mikä harmitti kovin minua ja miestäni. Meillä ei ole koskaan ollut yhteistä lemmikkiä ja molemmat ollaan eläinrakkaita persoonia. Minä olen ollut viimeiset 9 vuotta allerginen koirille ja mieheni taas on allerginen kissoille. Pari vuotta sitten siskoni sai esikoisensa ja tietenkin tämän tätitettävän kummilapseni takia vietin paljon aikaa siskoni ja tämän perheensä luona, johon kuului silloin myös kaksi karvaista koiraa. Asuttiin samalla paikkakunnalla joten 3-6 kertaa viikossa vierailu ei ollut harvinaista puuhaa. Yhtäkkiä huomasin että minulle ei tullutkaan enää allergisia oireita, ei kutinaa, ei vesikelloja, ei hengenahdistusta, ei mitään. Minä pystyin olemaan  siellä yökylässä, vaikka huushollissa oli koiria. Olin siis siedättynyt näille kahdelle koiralle. Sen jälkeen aloimme haaveilemaan karvaisesta perheenjäsenestä kotiimme. Muutettin omakotitaloon ja ajatus koiranpennusta voimistui. Otettiin sitten tänä keväänä yhteyttä erääseen kasvattajaan joka kasvattaa keskikokoisia villakoiria ja onnekseni kasvattaja oli hyvin ymmärtäväinen allergiani suhteen.  Sovittiin kesälle treffit ja lähdettiin yhdessä mieheni kanssa kokeilemaan villakoiriin siedätystä kasvattajan luokse. Vietettiin pari tuntia aikaa ihanien villakoirien  sekä terrierin kanssa ja kuinka hyvälle tuntuikaan kun tuloksena oli vain hieman tukkoinen nenä. Joten ehkä se villakoiranpentu löytyy meidänkin kotoa joskus <3 

Viime viikonloppuna kävin heittämässä ystävättäreni kaupunkiin pienellä kiireellä. Siinä kiireessä sitten hukkasin bensaluukun korkin. Noh eilen sain aikaiseksi lähteä hakemaan sitä korkkia jostain autoliikkeestä kun nautin ykkösvapaasta. 

Pysähdyin Jyskissä mistä löysin nämä IHANAT valkeat sisustustyynyt hintaan 4e/kpl. Rohmusin niitä viisi kappaletta mukaani ja samalla ostin uudet peitot ja tyynyt kun tilaamamme jenkkisänky vihdoin saapui samana päivänä. Tyynyt vievät ajatukseni talveen, lumeen ja jopa jouluun. Ne näyttävät ihanan viileiltä, pehmeiltä ja jotenkin niin "lumisilta" <3 Kävin etsimässä myös isompaa päiväpeittoa sänkyyn ja löysinkin sopivan kokoisen, mutta en ihan oikean väristä. Siitä hyvästä myyjä antoi minulle -20% alennusta, kun ei väri ollut täydellinen. Hih, saisi myyjät olla aina tuollaisia herrasmiehiä. Näyttääpäs meidän sänky pieneltä keskimmäisessä kuvassa, mutta se siis on ihan 160 cm leveä jos joku miettii, juuri sopiva meille. 

Unohdin  muuten sitten ostaa sen bensaluukun korkin, jota alunperin lähdin hakemaan ;-) Hauskaa loppuviikkoa! <3


Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentista :-)