SOCIAL MEDIA

sunnuntai 27. syyskuuta 2015

Tervetuloa aikamatkalle!

Moi kaikille,

Mieheni muistutti minua eilen, että ensi kuussahan on lokakuu ja se tarkoittaa vuosipäivää. Hymyilin hiljaa itsekseni tyytyväisenä, että mies tosiaan muistaa tälläiset asiat vaikka ei aina niin romanttinen ole kuin toivoisin. Meillähän tulee ensi kuussa seitsemän vuotta täyteen yhteistä taivalta. Ennenkuin ehdin sanoa mitään niin mies alkoi höpöttämään talon ostamisesta ja kaupungista maalle muuttamisesta on vierähtänyt vuosi. Niin siis nyt puhutaankin talon "vuosipäivästä" eli viime vuoden lokakuussa ostettiin tämä meidän koti. Onnekseen mies muisti  myös meidän vuosipäivän olemassaolon, tarkan päivän ja sen kuinka pitkään sitä ollaankaan oltu yhdessä kun hieman tenttasin. ;-)

Siitä sain sitten ajatuksen tehdä postauksen hieman pitemmän kaavan mukaan. Muistella mitä kaikkea kotona on ehtinytkään tapahtua kuluvan vuoden aikana. Luvassa vanhojen muistelemista, vähän lifestyleä ja huonoja kuvia. Hih.

Lokakuu 2014

Muutettiin nopealla tahdilla kotiimme, sillä muutossa oli paljon auttajia ja olin aikaisemmin käynyt siivoamassa ja täyttämässä vaatekaappeja sekä muita kaappeja. Oltiin käyty myös mieheni kanssa lämmittämässä taloa paria päivää aikaisemmin ennen muuttoa. Joten muuttopäivänä tavarat olivat aika äkkiä paikoillaan. Ensimmäisen erän jälkeen miehet jatkoivat tavaroiden hakemista (muistaakseni) ja naisväki jäi järjestelemään paikkoja ja lämmittämään taloa uudelleen. 

Hieman erilaista olohuoneessa kuin nykyisin?

Ensimmäinen remontti aloitettiin aika pian muuton jälkeen, eli eteisen puolipaneelien maalaus. Lokakuun lopussa mieheni aloitti myös kylpyhuoneen ja saunan remontin. Lokakuu meni myös ihastellessa uutta kotia, haravoiden, muiden pihatöiden kanssa ja siivotessa. Metsän puolelta kävin keräämässä vanhasta kiviaidasta kiviä näkyvämmälle paikalle, eli etupihan kiviraunio aitaan.

Jaksoin näköjään ottaa hymyselfieitä, vaikka oikeasti olin yhtä tulta ja tappuraa loputtomalta tuntuvan haravoinnin kanssa.

Näihin aikoihin aloin pikku hiljaa lipsua taas paheeni pariin, eli savukkeiden polttamiseen. Muistan kun aina haravoinnin/lenkin/melkein minkä tahansa päätteeksi piti päästä istumaan sivukuistin portaille, katsella ympärilleen ja poltella hiljaa. Voi kun en olisi sortunut. 

Palataan! 
2 kommenttia :

  1. Onnea pian koittavan vuosipäivän johdosta<3 Olipa mukava nähdä nähdä kuva talostanne :)

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia!:-) Ajattelinkin tätä postausta tehdessä raottaa hieman enemmän elämäämme kuvien turvin :)

    VastaaPoista

Kiitoksia kommentista :-)