SOCIAL MEDIA

keskiviikko 23. syyskuuta 2015

Syksyyn säihkettä Wishiltä

Moi,

mieheni sisko esitteli minulle jo viime talvena playkaupasta löytyvän Wish kaupan joka koukutti minut välittömästi. Silloin löysin vaikka mitä ihania vaatteita ja pientä kivaa kotiin ja arkeen. Wish ei pettänyt minua tälläkään kertaa, kun pitkästä aikaa aloin selailemaan löytyisikö kotiimme mitään säihkyvää & blingbling-tyylistä sisustushömppää. Kotiutin meille useita tyynynpäällisiä, meikkejä, hurmaavan seinäkellon, pientä yleistä sälää ja tietenkin vaatteita. Syksyyn säihkettä toivat kauniit hopeanväriset tyynynpäälliset ja elegantit mustat tyynynpäälliset jotka ovat muuten nyt muotia! ;-)

Diamond-tyylinen seinäkello oli alunperin tarkoitus sijoittaa olohuoneen tummalle puuseinälle tuomaan raikkautta ja ehkä katseenvangitsijaa, mutta pienehkön kokonsa vuoksi se ei sopinut esteettisesti sinne, joten toistaiseksi seinäkello löytyy keittiöstä. Loppuun lämmintä pöytälamppu tunnelmaa tältä illalta ja lounas joka ei ollut kyllä oikein mun mieleen, en vain tykännyt tofusta niin paljon kun arvelin... ;-D

Heips!

2 kommenttia :

  1. Kauniita kuvia, aivan ihanat nuo mustat tyynyt<3 ihan uutus tämä wish, hmm..

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia Meiju! :-) voin vaan suositella wish kauppaa ja postikulut pienet 1-4e per tuote. Jokaisessa tuotteessa siis tulee postikulit erikseen ja lopuksi lasku tuotteista sähköpostiin. Sieltä olen tehnyt ihan huippuja löytöjä esim 1 e maksavan eyelinerin joka on paras eyeliner ikinä! <3 ja postikulu siinä 1 e vain.

    VastaaPoista

Kiitoksia kommentista :-)