SOCIAL MEDIA

tiistai 29. syyskuuta 2015

Marraskuu & joulukuu

Matka vuoden aikajanalla jatkuu..


Marraskuu 2014

Marraskuusta muistan eniten sen, että jouduttiin taloudessamme henkilökohtaiseen stressitestiin heti asuntolainan kanssa yms, kun mieheni joutui lomautetuksi. Kylpyhuoneen ja saunanremontti eteni kuitenkin nyt joutuisammin, kun mies ei ollut töissä. Onneksi meillä oli remonttirahaa huomioitu lainaa ottaessamme. Ensilumi satoi myös marraskuussa. 


Joulukuu 2014

Hurahtamista totaalisesti vanhoihin huonekaluihin. Lisää maalaisromanttista. Tälläisiä ajatuksia kotia sisustaessa. Tehdessä jotain pieniä edullisia hankintoja kirpputoreilta ja joistakin ale myynneistä. 

Ensimmäistä kertaa moneen vuoteen olin joulun vapaalla. Kilhakkana emäntänä tein jouluruuat täysin itse. Kaikki ruuat ei onnistunut, sipulisalaatista tuli aivan liian suolaista ja miestä ei joulukinkku miellyttänyt, oli liian pieni ja huonolaatuista. Itsehän en ole syönyt joulukinkkua 10 vuoteen. Vietettiin joulu kahdestaan kotona. 23.12-24.12 välisenä yönä klo 03:00 saunanremontti saatiin päätökseen ja päästiin aattona joulusaunaan. Olin perinteisen punaisen joulun sisustaja. Kotoa löytyi kaikkea vanhaa jouluista ja punaista. Mitenkähän tänä jouluna? Muutoksen tuulia myös itsellä työelämässä, kun lopetin työt entisessä työpaikassa ja aloin etsimään töitä lähempää. 
Hyvää alkanutta viikkoa kaikille <3

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentista :-)