SOCIAL MEDIA

lauantai 19. syyskuuta 2015

Ihana lasipöytä

Hyvää lauantai iltaa kaikille <3

Usein huonekaluliikkeissä käydessäni olen ihastellut lasipöytiä. Lasiset pöydät ovat ajattomia, näyttäviä ja jotenkin niin raikkaita elementtejä sisustuksessa, että minunkin oli sellainen saatava ;-)

Olohuoneen ensimmäisiä uusia pintoja oli sisustuspaneeli joka jäljittelee hirsiseinää. Sävytimme sen helmiäishohtavalla supilla joka toi pientä raikkautta  muuten tummaan pintaan. Kuitenkin puu olohuoneessa näyttää sellaisenaan hyvin raskaalle ja halusin jotain mikä toisi tilaan enemmän valoa, raikkautta ja harmoniaa. Olen tietenkin hamstrannut useita vaaleita sisustustyynyjä ja torkkupeittoja millä saa näppärästi muutettua yleisilmettä. Eilen sain tahtoni läpi ja ostin meille uuden olohuoneen pöydän.

Kuvissa pöytää eiliseltä illalta, hieman hämäriä ja epätarkkoja ( järkkäriä odotellessa ),
Ja tältä aamulta..

Hyvää loppuviikkoa <3 Pahoittelut kuvienlaadusta --_--

4 kommenttia :

 1. Ihana lasipöytä ;) ja sopii hienosti olkkariin. Voi miten tuli ikävä meidän olkkarin nukkamattoja kun katsoi näitä kuvia! Viivi-kisu kun protestoi ja pissasi kahdelle niistä protestina vauvasta :/ enkä enää jaksa alkaa kisua opettamaan, ettei niille pissata. Vuosi sitten harmiteltiin samaa pissailu ongelmaa ja sillon meni kymmenen viikkoa kissaa opettaessa. Kissa oppi kyllä lopulta, mutta vauva yllätti kisun ja vanha tapa tuli käymään :D

  Onko tuo eteisen seinä, joka hohtaa upeasti kolmannessa kuvassa taustalla? Vitsi miten kaunis, tämä bling-harakka tykkää :) ja teillä on ihanan isot ikkunat olkkarissa! Kaunista iltatunnelmaa<3 Mukavaa viikonlopun jatkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nukkamatot ovat kyllä ihania! Luin joskus blogissasi siitä Viivin pissailu ongelmasta :/ harmillinen tapa! Onneksi on muitakin ihania mattoja olemassa :-) Eteisen seinä on tosiaan tuollainen vähän hohtava juuri tuosta kohtaa kun siinä on kattokruunu jonka koristenauhat luo oman elämänsä seinälle, tämäkin harakka tykkää!

   Olohuoneessa on kyllä kivan kokoinen tuo ikkuna, yksi siis tällä hetkellä. Kunhan ollaan laajennettu niin on sitten kaksi ikkunaa valaisemassa ;-) Mukavaa viikonloppua myös sinulle sinne vauva-arkeen :-) !

   Poista
 2. Aivan ihana pöytä, juuri sellainen tyyli mistä tykkään itsekin. <3 tuohon vielä villakoira pötköttelemään!

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia Anonyymi :-) Villakoira enemmän kuin tervetullut siihen pötkötelemään, sohvalle siis ei pöydälle :-D

  VastaaPoista

Kiitoksia kommentista :-)