SOCIAL MEDIA

perjantai 11. syyskuuta 2015

Homemade bling-bling

Hyvää päivää <3

Olen hiljattain siirtynyt melkein päivätöihin toistaiseksi. Se tarkoittaa sitä, että teen 2-vuorotyötä ( en yötyötä ) ja minulla on paljon enemmän viikonloppuisin vapaata. Tälläinen vaihtelu virkistää paljon, koska viimeiset viisi vuotta olen aika usein ollut viikonloput töissä ja monet menot on jäänyt tekemättä töiden takia. Ihan mukavaa tehdä säännöllistä 7-15 työaikaa välillä. :-)

Tämä viikonloppu minulla on osittain vapaana, eli sunnuntaina takaisin työmaalle. Tänään lähdettiin yhdessä siskoni ja hänen esikoisensa kanssa viettämään kunnollista naistenpäivää. Eli etsittiin kaikkea tärkeätä ja mukaan tarttui meikkejä, vaatteita, sisustuskrääsää ja huippuja löytöjä taas kirpputoreilta, kuten tämä pieni musta ruukku. Ruukku löysi paikkansa wc:n avohyllystä. Tätitettävillekkin löytyi jotain pientä <3
Hankittuani Lene Bjerren kynttilöitä alkoivat tavis kynttilät näyttää aika tylsille. Selailin joskus internetistä hakusanoilla kynttilöiden tuunaus, kynttilöiden tuunausta ja löysin inspiroivia kuvia kynttilöiden bling-bling tuunauksesta. Kävin Näppäränäpissä etsimässä erilaisia timanttinauhoja, tarroja jne. Olisin toivonut hohtavaa mustaa korunauhaa, mutta sellaista en löytänyt. Myyjä kuitenkin osasi lukea ajatukseni ja suositteli minulle tätä askartelunauhaa joka on juuri oikea pikku projektiini. 


Lisäksi tarvitaan tuunattavat kynttilät. Halusin syksyistä fiilistä kynttilöihin, joten valitsin tuunaukseen maanläheisiä värejä. Nauhassa on toisella puolella tarrapinta, joten erikseen näihin ei tarvinnut liimaa tai teippiä laittaa. Nauhan asettelu tasaisesti ei ollut niin helppoa ja nämä ensimmäiset pikku tuunaukseni ovat hieman epävakaisen näköisiä. Ensikerralla paremmin ;-)


Kuvissa näkyvät lasiset kynttilänjalat löysin kirpputorilta Iisalmesta edulliseen hintaan. Toiselta kirpputorilta löysin myös kolme pienempää lasista tuikkua.. lucky me. Kynttilänjalat laitoin keittiöön josta siirsin RM double hurricanen olohuoneen puolelle ihastuttamaan. 


Hyvää viikonloppua kaikille!

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentista :-)