SOCIAL MEDIA

maanantai 17. elokuuta 2015

Säihkettä kotiin


Huippua viikonalkua jokaiselle!

Naisenergista vuorokautta vietetty, kun sisko ja hänen esikoisensa tulivat meille eilen yötä miehen lähtiessä yötyöhön. Saunottiin, katsottiin elokuvaa ja rentouduttiin. Aamulla lähdettiin käymään kaupalla kahvi ja jätskiostoksilla. Miehen heräessä puolen päivän jälkeen odotti pöydässä valmista, kun kokkasin meille kaikille. Makkarinsänky on ollut meidän top-äkkiä-saatava-listalla jo jonkin aikaa, kuten myös uusi energiaystävällisempi liesi. Tänään sitten tilattiin vihdoinkin se jenkkisänky ja extra korkeilla jaloilla. Pääsee suunnittelemaan sitten sopivaa sängynpäätyäkin. Eli pitkiä hetkiä Pinterestin parissa tiedossa. Hih. 

Vaikka kelit ovat olleet hyvinkin kesäiset ja oikein hyvät, niin halusin siirtyä pikkuhiljaa sinne syksyyn mitä oonkin jo tainnut useammin hehkuttaa. Harmaa & ruskea ovat olleet luottovärejä  mun sisustuksessa syksyllä. Nyt olen kuitenkin lisännyt rohkeasti joukkoon myös mustaa. En itse käynyt asuntomessuilla, mutta muiden fiilistelykuvia katselleena huomasin mustan tekevät comebackia sisustuksessa. Ehkä siitä innostuneena nyt halusin meidänkin kotiin sitä mustaa :-)

Posti toi tänään kaksi pakettia hyvää mieltä, eli Riviera Maisonin 15-syksymalliston teepannu ajastimen ja hopeanvärisen kynttilänjalan. 
Eikö olekkin söpö?

Lisäksi ihastuin totaalisesti tässä pari viikkoa sitten Lene Bjerren sisustustuotteisiin, niihin pyyhkeisiin, kynttilöihin, kulhoihin ja etenkin kylpyhuoneen tuotteisiin ! En kuitenkaan raaskinut tilata vielä sitä ehkä tunnetuinta LB tuotetta salmiakkikuvioista saippuapumppupulloa. Tässä vinkkiä niille kaikille daameille ja herroille jotka tykkää säihkyvistä ja ylellisistä tavaroista kuten tämä harakka, niin suosittelen LB tuotteita! Tilasin kuitenkin kynttilöitä ja kynttilänjalkoja Lene Bjerrelta jotka tuovat nyt sitä mustaa tähän kotiin. 

Kuvissa näkyvät lasiset kynttilänjalat ovat myös LB ja tuo hopeanvärinen on tämän syksyn RM-mallistoa. Klikkasin ostoskoriin myös kuvassa näkyvän keittiöpyyhkeen. 


Heips! Palataan viikonloppuna uudelleen!

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentista :-)