SOCIAL MEDIA

keskiviikko 5. elokuuta 2015

Rusketusrajat


Heippa,


minulla on ollut tuuria tämän kesän hellepäivien suhteen. Kolmena tosi lämpimänä päivänä olen sattunut olemaan vapaalla ja nauttinut kyllä täysillä auringosta. Viimeisimmistä hellepäivistä  on kuitenkin jo aikaa. Fiilikset on siirtynyt ihan syksynpuolelle viime päivinä ja eilen höpöttelinkin miehelleni ensiviikon syksysuunnitelmista, siis siitä että viedään kevät ja kesätekstiilit ja sisustustuotteet ullakolle. Otetaan esille tummemmat,harmaat ja ruskeat sisustustyynyt, torkkupeitot, koristeet yms. 

Tänään kuitenkin unohdin tuollaiset asiat ja nautin auringonpaisteesta. Heti herättyäni ja mustan kahvin virkistämänä ajoin pikkusiskoani ja tämän esikoista, minun kummityttöä tapaamaan. Vietettiin pari tuntia ulkona nauttien auringosta. Sen jälkeen ajoin kotipaikalle tapaamaan isosiskoani ja hänen esikoistaann. Tämäkin aika hurahti auringosta nauttien ja tätin poitsukin kun heräsi niin liittyi seuraamme nauttimaan ulkoilmasta, tosin varjoon :-)
Huomenna jatketaan salaojien päivitystä ja sokkelin kunnostusta. Seuraavassa postauksessa esittelen pientä DIY puuhaa mitä olen bongannut muista blogeista. 

Hyvää loppuviikkoa! <3

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentista :-)