SOCIAL MEDIA

sunnuntai 30. elokuuta 2015

Pihahommat pikkuhiljaa ohi

Heippa!

Nyt kivijalka rupeaa olemaan valmis pikkuhiljaa. Mieheni hioi ja tasoitti sen ja laittoi sävytettyä Ykiä päälle. Viime postauksessa mietittiin värejä sokkelille ja suosiksi molemmille nousi tummanharmaa. Mukava olisi jo ensi kesänä maalata talo sitten vaaleanharmaaksi. Kivijalka näyttää nyt hieman keskeneräiseltä, kun talo on alkuperäisessä kuosissaan muuten ja sepeliä ei ole vielä laitettu ja pihamaakin on kauhea. Mutta lopussa kiitos seisoo :-)


Sisällä olen laitellut tummempia tekstiilejä enemmän esille, siirtänyt roosan väriset käsipyyhkeet ja kynttilät laatikkoon odottamaan taas ensi kevättä ja kesää. Harmaat lampaanvillat pysyivät koko kesän tosin sisustuksessa, mutta nyt niihin itse kiinnittää enemmän huomiota kun haluaa kotiinsa sellaista syksyisempää ilmettä. 


Lopuksi esittelen teille jälleen yhtä suosikki merkkiäni, eli Riviera Maisonia. Tehtiin anopin kanssa hiljattain tilausta Hollantiin jossa oli mielettömät 70% alet <3 Rottinkikoria onneksi vielä löytyy ja kokeilin asetella siihen kynttilöitä, ne näyttävät niin suloiselta monissa kuvissa mitä esim. pinterestistä olen selaillut. Käytännössä ei kuitenkaan niin hyvä, joten rottinkikori siirtyi takaisin keittiöön missä se alunperinkin oli kivana yksityiskohtana. Lisäksi tykkään RM valkeista keittiöjutuista, kuten tästä voiastiasta. 
Palaillaan! <3

2 kommenttia :

  1. Melkeinhän tässä innostuu sokkelin pinnoitushommiin kun katsoo miten hyvältä teidän sokkeli näyttää! Meillä on ihan ok kunnossa sokkeli, mutta väri ei miellytä se näyttää ihan dalmatialaiselle pientä mustaa ja valkoista kiveä pinnoitteessa saa sitä hieman levottoman :D onko meillä muuten samanlaiset päiväpeitot (pirta, hohtavan valkoinen?) Ihanat nuo kynttilät! Mukavaa viikon alkua!

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia Kaima :-) ei tule sokkeli vielä itsestä oikeuksiinsa kun talo on muuten alkuperäinen, mutta ensi kesänä pitää maalata mieluiseksi :-) sehän on hyvä jos sokkeli teillä hyvässä kunnossa niin halvemmalla pääsette. En muista päiväpeiton merkkiä mut Anttilasta :-) hohtava valkea on. Mukavaa alkannutta viikkoa sinne myös!

    VastaaPoista

Kiitoksia kommentista :-)