SOCIAL MEDIA

keskiviikko 26. elokuuta 2015

Iltakahvit & sisustusinspiraatiota

Heippa.

Mulla oli viimeviikolla ihan törkeen pitkät vapaat, nimittäin kolme vapaata ja nukkumapäivä yövuoron jälkeen, eli periaatteessa neljä. Mitä minä sain aikaiseksi? Sain rusketusta, kävin kotipaikalla monta kertaa, siivoilin hieman, kävin usein saunassa, katsoin maratoonina täykkäreitä, join paljon zero coca-colaa ja vissyä, näin tätitettäviä ja fiilistelin RM paketteja mitä posti toi. Eli toisinsanoen mä vietin rokulivapaat, en siis ahkeroinut kotona pahemmin ja sen näköistä sitten huushollissa olikin. Nyt keräilen jostain motivaatiota siivoamiseen. Vei varmaan helteet energiaa niin paljon että nyt ei oikein nappaa pölyjä pyyhkiä tai ikkunoita pestä.

Salaojien päivitys rupeaa vihdoinkin olemaan paremmalla mallillla. Tänään kaivettiin miehen kanssa ojia umpeen ja vkl alkaa sokkelin pinnoitus kun hiominen ja tasoituskin on valmis. Värimaailma on hieman vielä auki, mutta tässäpä pari vaihtoehtoa:


Yki rouhepinnoite siis laitetaan, todennäköisesti joku nuista tummista valitaan. Ei kuitenkaan viimeistä mikä on väriltään musta.  :-)

Olen ilmeisesti ykkösvapailla tehokkaampi, tänään ehdin tehdä vaikka mitä mm. puhkoa autoni renkaan johonkin tiellä ja käydä kotipaikalla tapaamassa molempia tätitettäviä ja hakemassa rahi-diy-projektiin ensimmäisen osan. Illasta menin käymään ystävättären luona ja voi kuinka terapeuttista se onkaan kun on joku joka tykkää yhtä paljon kuin minä höpöttää sisustamisesta, remonteista yms. Mustaa kahvia siemaillessa ja höpöttäen meni pari tuntia siis. Molemmat oltiin tehty havaintoja tummista puupöydistä. Hyvin epäkäytännöllisiä, ainakin meidän osalta. Puisessa ja tummassa pöydässä näkyy älyttömän äkkiä naarmut ja niitä tulee tosi helposti. Mielessäni on pyörinyt ajatus valkeasta keittiönpöydästä. Voi kuinka se toisikaan raikkautta keittiöön ja mitenkä kauniita kattauksia valkeata vasten saisikaan. Meillekin siis valkea korkeakiiltoinen pöytä, en tosin tiedä pöydän kestävyydestä vielä hirveästi mutta ilmeisesti näitä ainakin voi jollain aineella kiillotella ja saada naarmuja yms häivitettyä jos niitä tulee? 

Näitäpä ajatuksia heräsi tänään. Loppuun kuva syksyisemmästä kynttiläkattauksesta. Palaillaan! <3


2 kommenttia :

  1. Mukava oli lukea kuulumisia sinun arjesta :) Kokemusta löytyy niin tummasta puupöydästä kuin korkea kiilto valkeasta. Molemmissa pöydissä on omat puolensa, eikä korkea kiilto pöytä ole osoittautunut yhtään helpommaksi. Pöly ja kaikki tahrat näkyvät kiiltävässä pinnassa tosi ikävästi jos on hieman nopeampi pöydän pyyhkiminen ollut. Paras keino on ollutkin pyyhkiä ensin kostealla ja heti perään kuivalla liinalla. Lautasista jää ainakin meidän molempiin pöytään naarmuja ja tuo kisulainen pyörähtää välillä pöydällä. Tumma puupöytä on meillä arkikäytössä ja valkoinen vähän vähemmällä käytöllä. Suosittelen lämpimästi teettämään lasin korkea kiilto pöydän päälle. Harmittaa kun en meille sitä alkujaan viitsinyt hankkia :/ Mukavaa viikon jatkoa <3

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia Valkoisen Talon Arkea, hyvälle idealle kuullostaa toi lasi :-)!! Mukavaa ja vauvan tuoksuista loppuviikkoa sinne myös <3

    VastaaPoista

Kiitoksia kommentista :-)