SOCIAL MEDIA

keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

Luonnonkukat & Riviera Maison

Tervehdys kaikille,

Eilinen ja tämä päivä on hurahtanut eteisenremontin parissa. Uutta ilmettä tiedossa mitä esittelen seuraavassa postauksessa sitten ;-)

Tässä remontin keskellä pientä taukoa ja ehdin istahtaa alas kirjoittamaan tätä. Esittelen teille ehkä ihanimman kynttilä hurrikaanin ikinä, Riviera Maisonin double hurricane on niin silmääni miellyttävä ja iso hurricaani johon mahtuu kaikki vuodenajat. Kesäteemalla mentiin nyt, joten poimin ihan luonnon omia kukkia ja kaadoin vettä isomman hurricaanin sisälle laitoin pienemmän hurricaanin sisälle. Niitä voi myös halutessaan käyttää erikseen, esim. maljakkoina tai kynttilöille yms. mitä nyt vain keksiikään. 


Lisäksi ostettiin RM:n pieni meri-tyylinen lasilyhty missä tuli mukana sisustushiekkaa ja simpukoita. En halunnut tällä kertaa simpukoita ja hiekkaa laittaa lyhdyn sisälle joten asettelin ne tarjottimen päälle. 


Pienikin lyhty sai sisälleen luonnonkukkia,

hyvää loppuviikkoa kaikille <3 

2 kommenttia :

  1. Ihanan näkönen koti teillä :).
    Pakko kysyä, onko tuo tumma hirsiseinä olohuoneessa oikeaa hirttä vai hirsipaneelia? Ja millä se on käsitelty? Meillä remontoidaan uusvanhaa kotia ja tarkoitus oli jättää ainut hirsinen sisäseinä vanhalle hirrelle, mutta se ei onnistukaan. Nyt mietin josko löytäisin tarpeeksi oikean hirren näköistä paneelia ja laitettaisiin sillä tämä yksi seinä.
    Teidän hirsiseinä on kyllä tosi kaunis <3

    VastaaPoista
  2. Heippa TP H, kiitoksia :-) se on sisutuspaneelia eli hieman kapeampaa kun hirsipaneeli yleensä. Harmi että ette ole saaneet alkuperäistä hirttä esille,hirsipaneelit kyllä on kivoja. Sellaisia hieman modernisempia.

    VastaaPoista

Kiitoksia kommentista :-)