SOCIAL MEDIA

keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

Kuulumisia

Heippa kaikille.Tässähän on vierähtänyt yli viikko kun viimeksi päivittelin blogiani. Kotiin ei ole tullut tehtyä sisustuspainotteisia ostoksia juuri yhtään eikä oikeastaan sen enempää suunnitelmiakaan, paria luukunottamatta. Näistä parista suunnitelmasta siis :-)

Eteisen rahi

Eteisen rahia ja muita hankintoja esittelin eteisen jatko-osa postauksessa, silloin vielä haaveena oli saada Stella Crystalin säilytysrahi. Rahi on säihkyvä ja hyvin glamourhenkinen, ehkä liiankin. Aloin pohtimaan asiaa uusin silmin eteisen valmistuessa pikkuhiljaa oman näköisekseen. Bling-bling valaisin, kaunis sivupöytä ja pyöreä hopean värinen peili toivat jo mielestäni tarpeeksi huoneeseen sitä arjen luksusta. Joten huomasin suunnittelevani harmonisempaa ja neutraalia rahia, itse asiassa kahta sellaista. Eteisen ison kampauskaapin eteen olisi niin ihana saada kaksi valkeaa tai harmaata neliön muotoista rahia. Kotipaikalla käydessäni sain mahtavan idean siskoltani, tehkäämme rahit itse. Eli diy projektia tiedossa mahdollisesti joskus tässä. 


Sokkelin väri

Mieheni on aloittanut salaojien päivityksen. Pihamaa on järkyttävä siis nyt. Sää ei ole suosinut häntä tässä projektissa ollenkaan ja tänään hän pitikin ihan oikean vapaapäivän sateen takia. Huomenna projekti jatkukoon. Salaojia kaivaessa auki tuli myös sokkelin kunnostaminen ajankohtaiseksi. Sokkelin väriä miettiessä tulee ottaa huomioon talon väri. Eli meillähän on tarkoituksena maalata talo lähivuosina, joten sokkelin väri täytyisi valita sen mukaan. Molemmat halutaan tulevaksi väriksi harmaa talolle, joten sokkelinkin väri voisi olla harmaa, ehkä tumma? Onneksi tässä on vielä aikaa miettiä väriä ja selailla kuvia harmaista taloista ja niiden kivijaloista.Olen aloittanut jo ihan syksyn odottamisen! Hankin etukäteen pimeitä iltoja varten lyhdyt kuistille. Ps. lyhtyjen pinnassa on muovia, joten ei pelkoa että nämä ruostuisi. Huonosti kävi viime syksyn peltisille lyhdyille. 


Rentoa keskiviikko iltaa kaikille! <3

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentista :-)