SOCIAL MEDIA

torstai 9. heinäkuuta 2015

Kurkistus eteiseen

Tervehdys,

En malttanutkaan olla päivittelemättä meidän eteisen projektia. Monia vaiheita on kuitenkin siihen vielä tulossa niin tiedä sitten kuinka pitkään joudutaan odottamaan lopputuloksesta kuvia. Joten aloitetaan vanhasta eteisestä;
Puolipaneelia joka maalattiin ihan ensimmäisenä projektina mieheni kanssa. Lopputulos kuitenkin silti jotenkin ahdas. Tapetti on alkuperäistä, kuin myös katon paneelit ja parketti. Valitettavasti en ollut ottanut kuvia ihan alkuperäisestä eteisestä (ei-maalattuna-versiona) juuri ollenkaan. Vain tälläisiä kuvia ennenkuin oltiin edes ostettu kotia itsellemme. 

Tapetit ja paneelit revittiin irti. Pohjaa kitattiin tasaisemmaksi ja maalattiin kaksi kertaa tikkurilan shantung sävyllä. Väri on eloisa ja ihanan romanttinen. Valaistus tekee ihmeitä maalille ja seinä näyttääkin aina erilaiselle aamulla ja illalla. 

Mustan sivupöydän hankimme ikeasta ja bongasin tämän ihanuuden Valkoisen talon arkea blogista jota seuraan, enkä pystynyt olemaan matkimatta tätä ihastuttavaa ideaa! Blogin pitäjä oli yhdistänyt ikean tv-tason seinähyllynä, johon on yhdistetty erilliset jalat. Pöytä vie todella vähän tilaa eteistä ja on itsessään jo kaunis huonekalu joka ei välttämättä paljoa muuta tarvitsekkaan. Seuraavassa postauksessa kerronkin tarkemmin tulevia hankintoja eteiseen. :-)Hyvää yötä <3


4 kommenttia :

 1. Siellähän on tapahtunut! Valaisin on kaunis eteisessä :) Innolla odotan lisää juttuja ;) kiitos blogini linkkauksesta. Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia paljon :-) sivupöytä oli kyllä ihan pakollinen ostos sen jälkeen kun sen ensimmäisen kerran blogissasi näin!

  VastaaPoista
 3. Heippa! Kui korkea taso on jalkoineen ja päällilevyllä?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Anonyymi! Pöytä on noin 72cm korkea :)

   Poista

Kiitoksia kommentista :-)